Tarih: 07.02.2022 14:39

CHP IZMIR'DE ''ZAMLAR GERI ALINSIN'' DEDI

Facebook Twitter Linked-in

 CHP ilçe teskilatlari bugün saat 11:00 de es zamanli basin açiklamalari ile son dönemlerde ki zamlari protesto ettiler.

CHP Aliaga Ilçe teskilati da saat 11:00 de Demokrasi Meydani'nda basin açiklamasi yapti. Basin açiklamasini Aliaga Ilçe Teskilat Baskani Özlem Sen Oguzhan okudu.

Tüm dünyanin etkilendigi pandemi sürecine AKP iktidarinda ki Türkiye'nin ekonomik buhranla yakalandigini ifade eden Oguzhan,''. Alinan tedbirler planlamadan ve öngörüden yoksun, sadece günü kurtarmak için alindigindan, yoksullukla mücadele eden milyonlarca insanimiz sadece kira, fatura ve vergi ödeyebilmek için çalismaktadir.'' dedi.


Türkiye'nin AKP'nin liyakatsiz, hakkaniyetsiz ve basiretsiz yönetimine maruz kaldigini belirten Oguzhan,'' Bu kosullari yerine getirmekten aciz olan, liyakatsiz ve adaletsiz düzenin kuruculari halkimizi sömürerek günlük elektrik tüketimi yüz bin lirayi bulan saraylarda yasamaktadir. Elektrik, dogalgaz ve akaryakit fiyatlarinin artik mücadele edilemez boyutlara geldigini görmemek için kör olmak, yasam için elzem olan enerji fiyatlarinin altinda ezilen, yoksullastirilan halk yiginlarinin feryadini duymamak için ise sagir olmak gerekli. Iste tam da bu noktada görmeyen, duymayan AKP ve Erdogan’a buradan sesleniyoruz; Enerji fiyatlarina 2022 itibariyle getirilen zamlari geri alin!'' talebinde bulundu.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —