CHP'li Günaydin sert çikti Torbali'da kaos da koltuk hesabi da yok!

Torbali Belediye Baskani Ismail Uygur'un ölümünden sonra bugün basta yandas ulusal gazeteler olmak üzere birçok gazete ve haber sitesinde Torbali'da bir kaos, bir koltuk kavgasi algisi olusturulmak istenmesi üzerine Torbali CHP'den bir açiklam

Gündem 20.04.2021 19:22:24 0
CHP

Torbali Belediye Baskani Ismail Uygur’un ölümünden sonra bugün basta yandas ulusal gazeteler olmak üzere birçok gazete ve haber sitesinde Torbali’da bir kaos, bir koltuk kavgasi algisi olusturulmak istendi. Bu duruma tepki gösteren Torbali CHP Ilçe Baskani Erol Günaydin, “Bizi yine yaniltmadilar. Baskanimizi dün topraga verdik. Bugün tetikçi gazeteleriyle parti içerisinde kaos varmis gibi haber yaptiriyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi meclisi içerisinde kargasa çikararak, kendi adaylarini belediye baskani yapma hevesindelerse biz bunu yemez anca gargara yapariz” ifadelerini kullandi. 

KIMSE KOLTUK HESABI YAPMASIN

‘Bizim üzerimizden kimse koltuk hesabi yapmasin’ diyen Baskan Günaydin, “Acimiz çok taze, siyaset de bir o kadar acimasiz. Torbali, baskaninin acisini yasarken, gazete sayfalarinda Torbali siyasetini dizayn etmek isteyenlere cevabimiz sudur: Biz önce Torbalili sonra Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Ismail Uygur, ‘Ben sizin basinizi öne egdirecek hiçbir sey yapmadim’ derdi. Biz de efsane baskanimizin dedigi gibi, partili ve Torbalili vatandaslarin basini öne egdirmeyecegiz. Bize yakisan Torbali’nin Ismail Uygur’a emanet ettigi belediyeye sahip çikmaktir. Ben 18 arkadasima sonuna kadar kefilim. Muhalefete ise buradan naçizane bir önerim var. Kamuoyunun merak ettigi kim baskan olacak konusunu, ulusal gazetelerde haber yaptirdiniz. Bu durumdan Torbali halki da net bir cevap alamadi ben de. Siyaseti yakistigi gibi yapalim. Neyse niyetiniz, çikin söyleyin. Insanlari ve kamuoyunu algiyla yönetmeye çalismayin. Biz de en yakin sürede gençlik kollari, kadin kollari ve ana kademe yöneticilerimizle bir araya gelerek ortak bir karar verecegiz. Biz bize yakisani yapacagiz. Torbali halki hiç stres yasamasin müsterih olsun” ifadelerini kullandi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °