CHP'li is insani esnafa da vatandasa da el uzatti

CHP

CHP'li is insani Ayhan Kindik, Balçova'da yasayan sel magduru esnaf ve vatandasa yardim eli uzatti. Selden zarar gören on ailenin gida bir aylik gida ihtiyaçlarini karsilanmasini saglayan Kindik, selden zarar gören Balçova esnafindan alisveris yap

Izmir’de Sali günü (2 Subat) yasanan sel felaketinde en çok zarar gören bölgelerden biri olan Balçova’da CHP’li is insani magdur esnaf ve ihtiyaç sahibi vatandasi bulusturdu. Kendi imkanlariyla on aileye bir aylik gida yardimi ulastiran Kindik, “Selden sonra esnafimiz büyük bir magduriyet yasadi. Tabii vatandas da ayni durumdaydi. Biz de bilgilerini aldigimiz ailelere ulastik ve gida ihtiyaçlarini sagladik. Bu konuda da Balçova esnafinin kazanç saglamasinin daha dogru oldugunu düsündük” diye konustu. 

Bazi kurumlarin büyük marketlerin kartlariyla vatandasa destek sundugunu hatirlatan Kindik, “Tabii her yardim kiymetlidir; ancak büyük marketlerin degil ayakta kalma mücadelesi veren küçük esnafin yaninda olmak gerekir. Balçova esnafini yakindan taniyan biri olarak yasadiklari zorluklari biliyorum. Kendilerine ulastigimizda kendilerinden bir seyler katmak istediklerini de çok rahat görüyorum. Dolayisiyla esnafimizin yaninda olacagiz” sözlerine yer verdi. 

Kindik, imkanlari dogrultusunda Balçova halkina destek vermeye devam edeceklerini söyledi.