Tarih: 22.03.2021 12:57

CHP'li Sindir yeni üyelere rozet takti; "saflarimizi siklastiriyoruz”

Facebook Twitter Linked-in

Tire Ilçe Baskani Hakan Senoyar, ilçe yönetimi, kadin ve gençlik kollari baskanlarinin katilimiyla gerçeklesen törende konusan Sindir, “CHP ailemize katilan ve bizleri yol arkadasi, dava arkadasi seçen vatandaslarimizla birlikte ülkemizin aydinlik gelecegini yeniden insa edecegiz. CHP olarak Genis tabanli bir uzlasmayi saglayarak tarimi bitiren, esnafin, emeklinin, memurun, isçinin, emekçinin sikintilarini, taleplerini görmezden gelen, kadin, çevre ve hayvan haklarini yok sayan AKP iktidarini sandikta yerle yeksan edecegiz” dedi.

“GENEL BASKANIMIZ ÖNDERLIGINDE HEDEFLERIMIZE YÜRÜYORUZ”

Türkiye’nin aydinlik gelecegine inanan insanlarin CHP'ye üye olmalarindan gurur duyduklarini ifade ederek sözlerine baslayan Sindir, “Siyaset halka, topluma yapilir. Yeni üyelerimizle birlikte artik daha güçlüyüz. Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu önderliginde birbiriyle kucaklasan, kaynasan, parti kültürünü yasatan bir anlayisla hedeflerimize kararlilikla yürümeye devam edecegiz. Bugün burada toplumun tüm kesimlerinden ve farkli meslek kollarindan vatandaslarimizin oldugu bir üye katilim töreni gerçeklestiriyor, saflarimizi siklastiriyoruz. Siyaset sadece siyasetçilerin eline birakilamayacak kadar önemlidir. Toplumun tüm kesimlerinin siyasette temsil edilmesi, siyasette var olmasi çogulcu demokrasi için olmazsa olmazdir. Farkli siyasi partilerden ayrilarak CHP ailemize katilan ve bizleri yol arkadasi, dava arkadasi seçen vatandaslarimizla birlikte ülkemizin aydinlik gelecegini yeniden insa edecegiz. Tire’mizde birkaç ay içinde 200’e yakin üye katilimi oldu. Tire’mizde de, Izmir’imizde de, yurdumuzun dört bir kösesinde ailemiz büyüyor. Partimizi ilk seçimde iktidara tasiyacagiz” dedi.

“ÇOKÇA ÜRETECEK, HAKÇA BÖLÜSECEGIZ”

Üretimde, bölüsümde ve yönetimde Türkiye’nin uygar dünyanin gerisinde kaldigini ifade ederek sözlerine baslayan Sindir, “Demokrasiyi sadece kagit üstünde birakan, ekonomik bagimsizligimizi uluslararasi sermayeye ve yandaslara peskes çeken, siyasi ikbali için kamplasmayi, kutuplasmayi ve ayrismayi ilke edinen tek kisilik saray hükümeti Türkiye’yi üretimde, bölüsümde ve yönetimde uygar dünyanin gerisinde birakti. Cumhuriyet Halk Partisi olarak genis tabanli bir uzlasmayi saglayarak tarimi bitiren, esnafin sorunlarini, emeklinin sikintilarini umursamayan, memurun, isçinin, emekçinin taleplerini görmezden gelen, kadin, çevre ve hayvan haklarini yok sayan AKP iktidarini sandikta yerle yeksan edecegiz. Türkiye’mizi hak ettigi yere, saygin ülkeler arasina yine tasiyacak, vatandaslarimizi huzur ve refahla yeniden bulusturacagiz. Kendisini tek basina devlet olarak gören arkaik zihniyetle mücadeleden asla ödün vermeden; ülkemizin ekonomik anlamda uçuruma sürüklenmesinin nedeni bu ucube baskanlik rejimine kati suretle son verecek, güçlendirilmis parlamenter sisteme yeniden geçecegiz. Cumhuriyetimizin ilk yillarinda oldugu gibi ayaga kalkacak ve üretmeye baslayacagiz. Çokça üretecek, hakça bölüsecegiz” dedi.

Yarin seçim olacakmis gibi örgüt olarak çalismalarina devam ettiklerini belirten CHP Tire Ilçe Baskani Senoyar, "üye sayimiz her geçen gün artiriyor ve seçimler yarin olacakmis gibi hazirliklarimizi, örgütlenmemizi gerçeklestiriyoruz. Tire örgütü olarak iktidara daha da güçlenerek yürüyoruz. Ilçe yönetimimizle, kadin ve gençlik kollarimizla, partili yoldaslarimizla birlikte Tire'de ayak basmadik köy, çalmadik kapi birakmamak için çalisiyoruz" dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —