Çigli Belediyesi Havuz ve Spor Kompleksi 27 Temmuz Çarsamba günü törenle açiliyor

Çigli Belediyesi, yüzme havuzu, bilardo salonu ve sportif aktivite alanini bünyesinde bulunduran Cumhuriyet ve Demokrasi Parki Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin açilisini 27 Temmuz Çarsamba günü düzenlenecek törenle yapacak.

Spor 26.07.2022 16:20:35 0
Çigli Belediyesi Havuz ve Spor Kompleksi 27 Temmuz Çarsamba günü törenle açiliyor

Çigli Belediyesi, yüzme havuzu, bilardo salonu ve sportif aktivite alanini bünyesinde bulunduran Cumhuriyet ve Demokrasi Parki Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin açilisini 27 Temmuz Çarsamba günü düzenlenecek törenle yapacak. 

Baskan Utku Gümrükçü öncülügünde gerçeklestirilen sportif atilimla binlerce gence diledigi bransta spor yapma imkani sunan Çigli Belediyesi, Cumhuriyet ve Demokrasi Parki’nda yaptigi yenileme çalismalari sonucunda Yüzme Havuzu, bilardo salonu ve sportif aktivite alanini bünyesinde bulunduran Cumhuriyet ve Demokrasi Parki Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin açilisi için gün sayiyor. Açilis, 27 Temmuz Çarsamba günü saat 19:30’da gerçeklestirilecek. 


Gümrükçü: “Sporun adresi Çigli olacak”

Spor kenti olma yolunda emin adimlarla ilerlediklerini ifade eden Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, “Sportif yatirimlari toplumsal kalkinma açisindan kiymetli buluyoruz. Göreve basladigimiz günden itibaren spor aktivitelerimizi ve branslarimizi artirmak için yogun bir çaba sarf ettik. Kentte spor bilinci olusturmak adina çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu dogrultuda son olarak, Cumhuriyet ve Demokrasi Parki Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni hizmete açacagiz. Tüm hemsehrilerimizi açilis törenimize bekliyoruz” diye konustu. 



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °