ÇIGLI BELEDIYESI' NDEN SINEMA GÜNLERI

Çiglili Sinemaseverler Flamingo Sinema Toplulugu'nda Bulusuyor

Kültür Sanat 28.05.2021 20:49:33 0
ÇIGLI BELEDIYESI

Düzenledigi kültür sanat etkinlikleriyle binlerce vatandasa farkli alanlarda sosyallesme imkani sunan Çigli Belediyesi, sinemaseverleri Flamingo Sinema Toplulugu'nda bulusturacak.

Pandemi döneminde toplumun moralini yüksek tutmak ve sanattan uzak kalmamalarini saglamak adina çesitli kültürel etkinlikler düzenlemeye devam eden Çigli Belediyesi, son olarak sinemaseverleri sevindirecek bir uygulamaya imza atti. Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan olusturulan Flamingo Sinema Toplulugu’nda, sinemaya ilgi duyan vatandaslara birlikte film izleme ve birlikte yorumlama imkani saglanacak. Topluluga katilmak isteyen vatandaslar kultur@cigli.bel.tr ve www.cigli.bel.tr sayfalari ile Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’nün 0232 935 55 35 numarali hattindan kayit islemlerini yapabilecekler. 

Baskan Gümrükçü: “Sanat varsa hayat var"

Kültür sanat etkinliklerinin diger belediyecilik hizmetleri kadar önemli ve gerekli oldugunu ifade Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, “Bir yili askin bir süredir devam eden Pandemi döneminde toplum sagligini korumak için mücadele ederken vatandaslarimizin moralini yüksek tutmak amaciyla da farkli içerikte kültürel etkinlikler düzenlemeye özen gösterdik. Son olarak, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’müzün öncülügünde Flamingo Sinema Toplulugu’nu kurduk. Sinemaseverler bu topluluga katilarak hem sosyallesme imkani bulacak hem de kararlastirdiklari filmleri seyredip, üzerine fikir alisverisinde bulunacaklar. Çiglimizi, sanati yasayan ve yasatan bir kent hüviyetine kavusturmak için çalismalarimiza devam edecegiz" dedi.



Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °