Tarih: 09.05.2021 14:06

Çigli Belediyesi'nden Anneler Günü Sürprizi

Facebook Twitter Linked-in

Çigli Belediyesi, Içisleri Bakanligi tarafindan 17 Mayis 2021 tarihine kadar sürecegi açiklanan tam kapanma dönemine denk gelen Anneler Günü'nde annelere moral vermek amaciyla çesitli sürprizlere imza atti. Belediyeden yapilan çagri üzerine, kisitlamalardan ötürü annelerini ziyaret edemeyen 7’den 70’e her yastan vatandasin gönderdigi fotograflar, Çigli Belediyesi ve Baskan Utku Gümrükçü’nün sosyal medya hesaplarinda “Yaninizda olamasak da kalbimizdesiniz" mesajiyla paylasildi. 

Esnafa destek, Annelere hediye

Pandemi dönemi boyunca farkli hizmet kollarindan esnaflarla dayanisma içerisinde olan Çigli Belediyesi, ilçe sinirlari içerisindeki çiçekçilerden satin aldigi çiçekleri Anneler Günü’nü evlerinde geçiren annelere hediye etti. Gerçeklestirilen ziyaretlerde, annelere saksida veya bahçede dikebilecekleri fide de dagitildi. 

Baskan Gümrükçü: “Daha saglikli günlerde kutlamak dilegiyle”

Iki yildir Anneler Günü'nü Pandemi sartlarinin gölgesinde kutladiklarini ifade eden Baskan Gümrükçü, “Son iki yildir her ne kadar Covid-19 salgininin toplumumuz üzerindeki etkileriyle mücadele etsek de hayattaki en degerli varliklarimiz olan kiymetli annelerimizin Anneler Günü’nü kutlamayi da ihmal etmiyoruz. Tam kapanma sürecine denk geldigi için annelerimizin, çocuklari ve torunlariyla çekildikleri fotograflari sosyal medya üzerinden yayinlayarak bu Anneler Günü’nü mevcut imkanlar dogrultusunda unutulmaz kilmak istedik. Esnafimizin yasadigi sikintilari da göz önünde bulundurarak ilçemizde hizmet veren çiçekçilerden aldigimiz çiçekleri annelerimize hediye ettik. Ayrica izole olarak geçirdikleri süreçte gerek bahçelerinde gerekse saksilarinda dikebilecekleri fide de hediye ettik. Anneler Günü’nü daha saglikli ve huzurlu günlerde kutlamak dilegiyle, annelerin ve kalbi anne sefkatiyle dolu tüm kadinlarin bu güzel günü kutlu olsun" dedi. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —