ÇIGLI BELEDIYESI'NDEN ÖGRENCILERE BURS!

Çigli Belediyesi'nden Gençleri Gülümseten Destek

Yerel 28.06.2021 15:29:03 0
ÇIGLI BELEDIYESI

Çigli Belediyesi tarafindan, maddi sikinti yasayan üniversite ögrencilerine burs imkani saglamak adina “Çigli Gençlerini Okutuyor” sloganiyla baslatilan sosyal sorumluluk projesinin tanitim toplantilari Baskan Utku Gümrükçü öncülügünde devam ediyor.

Egitimde firsat esitliginin saglanmasi amaciyla hayata geçirdigi hizmet ve projelerle adindan sikça söz ettiren Çigli Belediyesi, son olarak üniversite ögrencilerine yönelik önemli bir sosyal sorumluluk projesinin startini verdi. Çigli Belediyesi’nin koordinatörlügünde sivil toplum kuruluslari ve esnaflarin katkilariyla baslatilan proje kapsaminda ilçedeki muhtarlar ve apartman yöneticileriyle bir araya gelindi. Akvaryum Kafe Restoran’da düzenlenen toplantida Baskan Gümrükçü, projenin detaylari ve hedefleriyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Aylik 300 TL destek

Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’nce sürdürülen çalismalar kapsaminda bir yandan muhtarlar ve apartman yöneticileri ile toplantilar yapilirken bir yandan da burs destegi verilecek ögrencilere yönelik detayli arastirmalar devam ediyor. Proje dogrultusunda, burs için gerekli bütçeyi olusturan apartmanin yöneticileri ile seffaf degerlendirmeler sonucu belirlenen ihtiyaç sahibi ögrenciler bir araya getirilecek. Böylece, projeye destek veren gönüllü vatandaslar aylik 300 TL olarak planlanan ödemeyi direk ögrencilerin hesabina yatiracak.  

Baskan Gümrükçü: “Gençlerimiz gülümseyecek”

Aydinlik yarinlara özlem duyan egitim sevdalilari ile birlikte birçok üniversite ögrencisine destek olacaklarini ifade eden Baskan Gümrükçü, “Baslattigimiz sosyal sorumluluk projesiyle ilçemizde ikamet eden veya ilçemiz sinirlari içerisinde yer alan Katip Çelebi Üniversitesi’nde egitim gören üniversite ögrencilerine burs saglayacagiz. Projemizde, esnaflarimiza ve sivil toplum kuruluslarina oldugu kadar Çiglili hemsehrilerimize de önemli görevler düsüyor. Proje kapsaminda muhtarlarimiz ve apartman yöneticilerimizle bir araya gelmeye devam edecegiz. Projemizi büyüterek egitime susamis aydinlik yarinlarimizin teminati olan gençlerimize destek olacagiz” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °