Çigli'de 19 Mayis Coskusu

Çigli Belediyesi tarafindan, 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami'nin 102. yil dönümü kutlamalari kapsaminda ilçe esnafina Türk Bayragi ve Atatürk baskili tshirt dagitildi.

Güncel 19.05.2021 16:13:47 0
Çigli

Iki yildir salgin sartlarinin gölgesinde kutlanan resmi bayramlarin coskusunu yasatmak için çesitli etkinlikler düzenleyen Çigli Belediyesi, 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami'nda esnaflara Türk Bayragi ve Atatürk baskili tshirt hediye etti. Pandemi döneminin ekonomik ve psikolojik etkileriyle mücadele ettiklerini belirten esnaflar, kendilerine moral olan bu uygulama için Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü’ye tesekkür etti.

Baskan Gümrükçü: Bayramin coskusunu yasiyoruz”

Esnafindan vatandasina bayramin coskusunu hep birlikte yasadiklarini ifade eden Baskan Gümrükçü, “19 Mayis ülkemizin tarihi için çok önemli bir gün. Atatürk, 19 Mayis 1919'da türlü zorluklar ve yokluklar içerisinde Samsun'a çikarak bagimsizlik mücadelesinin atesini yakti. Kazanilan Milli Mücadele sonrasinda ise bu bayrami ülkemizin tüm gençlerine armagan etti. Her yil büyük bir cosku ve gururla kutladigimiz 19 Mayis'i bu yil da salginin el verdigi ölçüde kutladik. Esnaflarimiza Türk Bayragi ve Atatürk baskili tshirt hediye ettik. Bu vesileyle gençlerimiz basta olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutluyor; Cumhuriyeti, demokrasiyi ve güzel memleketimizi bizlere armagan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini saygi ve rahmetle aniyorum” dedi.


 


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °