Çigli'de Ihtiyaç Sahipleri için Sosyal Market Açiliyor

Çigli Belediyesi ile Kizilay Konak subesi is birliginde sürdürülen çalismalar kapsaminda ihtiyaç sahibi ailelerin gida ihtiyaçlarini karsilayabilecekleri Sosyal Marketin açilisi 16 Nisan Cuma günü yapilacak.

Güncel 13.04.2021 14:50:55 0
Çigli

Pandemi döneminde gösterdigi toplumsal dayanisma ile adindan sikça söz ettiren Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, sosyal yardimlasma anlaminda örnek bir projeyi daha hayata geçiriyor. Çigli’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere hizmet verecek olan Sosyal Marketin açilisi 16 Nisan Cuma günü saat 11:00’de Atatürk Kapali Spor Salonu önünde gerçeklestirilecek.  

Baskan Gümrükçü: “Dayanismamiz sürecek”

Dayanisma halkasini genisletmek amaciyla çalismalarini sürdürdüklerini ifade eden Baskan Gümrükçü, “Sosyal belediyecilik anlayisimizla ilçemizde dayanisma kültürünü güçlendirmek ve toplumsal kalkinmaya destek olmak istiyoruz. Temel belediyecilik görevlerimizin yani sira sosyal yardimlasma konusunda da hizmet ve projeler üretiyoruz. Son olarak, Kizilay Konak subesi ile gerçeklestirdigimiz is birligi dogrultusunda ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin gida ihtiyaçlarini karsilayabilecekleri Sosyal Marketi kentimize kazandiracagiz. Projeye destek veren herkese bir kez daha tesekkür ediyorum” dedi



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °