Çigli'de ilk basvurulara ödemeler hemen yapildi

Pandemi sartlarindan dolayi ekonomik sikinti yasadigi tespit edilen Çigli'deki kahvehane, kiraathane, internet kafe ve konsol oyunu salonu esnaflarindan destek basvurusunda bulunanlara bin TL nakdi destek ödemeleri hemen yapildi.

Ekonomi 20.02.2021 20:22:40 0
Çigli

 Pandemi sartlarindan dolayi ekonomik sikinti yasadigi tespit edilen Çigli'deki kahvehane, kiraathane, internet kafe ve konsol oyunu salonu esnaflarindan destek basvurusunda bulunanlara bin TL nakdi destek ödemeleri hemen yapildi.Covid-19 salginindan ve salgina bagli olarak olusan ekonomik krizden etkilenen esnaflara destek olmak amaciyla çalismalarini sürdüren Çigli Belediyesi, son olarak uzun süredir kepenk indirmis olan kahvehane, kiraathane, internet kafe ve oyun konsolu salonu esnaflarina bin TL nakdi destek yardiminda bulundu. Çigli Esnaf ve Sanatkarlar Odasi ile tespit edilen ihtiyaç sahibi esnaflarin hesaplarina ödemeler çok kisa sürede gerçeklestirildi.

Esnaflarin yaninda olmaya devam edeceklerini ifade eden Baskan Gümrükçü, "Salginin ekonomik boyutu en çok esnaf ve emekçilerimizi etkiledi. Çigli Belediyesi olarak, pandemi sürecinin basindan itibaren ilçemizde hizmet sunan esnaflarimiza destek olmaya çalisiyoruz. Daha önce hijyen kiti, gida kolisi ve fiziki yardim uygulamalarinda bulunmustuk. Son olarak da çok uzun süredir is yerleri kapali olan kahvehane, kiraathane, internet kafe ve oyun konsolu salonu esnafimiza bin TL nakdi destekte bulunduk. Basvuruda bulunan esnaflarimiza imkanlarimiz dogrultusunda destek olmaya ve Çigli olarak bu süreci en iyi sekilde atlatmaya çalisacagiz" dedi


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °