Tarih: 19.10.2021 12:35

ÇIGLI'DE 'SAGLIKLI KENTLESME' IÇIN KOLLAR SIVANDI

Facebook Twitter Linked-in

Çigli Belediyesi ile Çevre Mühendisleri Odasi Izmir Subesi, saglikli kentlesme, sürdürülebilir ve yasam kalitesi yüksek bir kent insa etmek amaciyla Mesleki Denetim ve Teknik is birligi protokolüne imza atti. 

Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü ile Çevre Mühendisleri Odasi Izmir Subesi Yönetim Kurulu Baskani E. Helil Inay Kinay arasinda imzalanan protokol kapsaminda insan ve çevre sagligini gözeten bir strateji ile gerekli olan çevre mühendisligi hizmetlerinin; ilgili mevzuata, bilimsel teknik esaslara, mesleki ve teknik kurallara, kent kültürü ve kimligi ile kentin ana planlarina uygun olarak gerçeklesebilmesi için is birligi yapilmasi hedefleniyor. Çevre Mühendisleri Odasi Izmir Subesi, imzalanan protokol çerçevesinde Çigli Belediyesi tarafindan yürütülen “Çigli Iklim Eylem Plani” sürecine de paydas olarak katki saglayacak.


Baskan Gümrükçü: “Birlikte çözüm üretecegiz”

Imza töreninde konusan Baskan Gümrükçü, “Önemli çevre sorunlari ile karsi karsiya olan ve afet riski bulunan Çiglimizin sikintilarini katilimci belediyecilik anlayisiyla çözüme kavusturmak için çalisiyoruz. Bu dogrultuda, benim de üyesi oldugum TMMOB’nin bagli odalari ile is birligimizi gelistiriyoruz. Son olarak, Çevre Mühendisleri Odasi Izmir Subesi ile Mesleki Denetim ve Teknik is birligi protokolüne imza attik. Sürece olan katkilarindan ötürü Sayin Helil Inay Kinay ve Yönetim Kurulu Üyelerine tesekkürlerimi sunuyorum. Çiglili hemsehrilerimize güvenli ve refah seviyesi yüksek bir kent yasami saglamak adina bilimi referans alarak çalismalarimizi ayni kararlilikla sürdürecegiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —