ÇIGLI'DE TEMIZLIK SEFERBERLIGI

ÇIGLI

Çigli Belediyesi tarafindan, Izmir Büyüksehir Belediyesi'nin katkilariyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde 295 personel ve 69 hizmet aracinin yer aldigi genis kapsamli temizlik seferberligi baslatildi.

Baskan Utku Gümrükçü’nün göreve gelmesiyle birlikte her hafta Pazartesi ve Persembe günleri farkli mahallelerde temizlik çalismalarinin yapildigi Çigli'de, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsaminda farkindalik yaratacak bir uygulamaya imza atildi. Izmir Büyüksehir Belediyesi'nin katkilariyla kent genelinde baslatilan çalismalarda 295 personel ve 69 hizmet araci görev aliyor. Es zamanli olarak birçok mahallede gerçeklestirilen çalismalarda ekipler; parklari, sokaklari, caddeleri, kaldirimlari ve atil durumdaki bos arazileri dip bucak temizlemeye basladi. 6 ve 7 Haziran tarihlerinde de devam edecek olan çalismalar ile tüm mahallelerin temizlenmesi planlaniyor.

Baskan Gümrükçü: "Kentimizin gelecegi için çalisiyoruz"

Gelecek nesillere yasanabilir bir kent birakmak için çevre temizligine önem verdiklerini ifade eden Baskan Gümrükçü, "Çevre ve doga dostu belediyecilik anlayisiyla kent temizligi konusunda bir bilinç olusturmak için göreve geldigimiz günden bugüne çalismalarimizi titizlikle ve kararlilikla sürdürüyoruz. Belediyecilik yalnizca kentlerin bugününü degil gelecegini de planlamaktir. Çigli Belediyesi olarak, biz de tüm hizmet ve projelerimizi bu sorumlulukla hayata geçiriyoruz. Son olarak, Izmir Büyüksehir Belediye'mizin destekleriyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde farkindalik yaratmak adina temizlik seferberligi baslattik. 3 gün boyunca tüm mahallelerimizi temizleyecegiz. Baska ilçelerden veya sehirlerden kentimize gelen misafirlerin imrenecegi, çocuklarimizin ise gelecekte saglik ve huzurla yasayacagi bir Çigli'yi hep birlikte insa edecegiz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Tunç Soyer’e destekleri için Çiglili vatandaslarimiz adina tesekkür ediyorum.” dedi.