Tarih: 28.12.2020 06:06

Çocuk tiyatrosu köylerde

Facebook Twitter Linked-in

Çigli Belediyesi Çocuk Tiyatro ekibi ve “Dünyayi Güzellik Kurtaracak” gönüllüleri, Izmir’in farkli ilçelerine giderek köylerde daha önce hiç tiyatro oyunu izlememis çocuklarla bulusuyor.

Saglikli yasamin öneminin anlatildigi “Mikropsuz Bir Hayat” isimli tek perdelik müzikli çocuk oyunu Çigli mahalle gösterimlerinin ardindan köylerdeki çocuklarla bulusuyor. Çigli Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Üzeyir Tavus’un yazip yönettigi oyun çocuklar tarafindan büyük heyecanla izleniyor.

Baskan Utku Gümrükçü: “Tüm çocuklar tiyatro izleyebilmeli”

Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, hem eglendirici, hem düsündürücü hem de bilgi verici çocuk oyununu mümkün oldugunca çok çocuga izletmek istediklerini söyledi. Baskan Gümrükçü: “Çocuklarimizi sanatla bulusturmak, onlarin kültür ve sanat gelisimlerine katkida bulunmak bizim için önemli. Tiyatro ekibimizi çesitli ilçelerde bulunan köylerde çocuklarla bulusturuyoruz” dedi,

Yönetmen Tavus ise“Çigli Belediye Baskanimiz Utku Gümrükçü sosyal sorumluluk ve sanat projelerine önem veren bir baskan. Çigli de oldugu gibi ulasabildigimiz her noktada çocuklar sanatla bulusmaya devam edecek. Bizler köylerde çocuklarla bulusmaktan dolayi çok mutlu oluyoruz” dedi.

Oyun Bayindir’in köylerinde sahnelendi

Sosyal sorumluluk projesi kapsamindahiç tiyatro oyunu izlememis çocuklarla Bayindir’in Yusuflu ve Sariyurt köylerinde bulusan gönüllüler de, oyun sonrasi tüm çocuklara bere, atki, eldiven, bot ve çesitli hediyeler dagittilar. “Dünyayi Güzellik Kurtaracak” gönüllüleri ekibi kurucusu Sule Gülogullari “Gönüllü arkadaslarimizla birlikte en ücra noktalardaki köylerimizde çocuklarla bulusup harika dakikalar geçiriyoruz. Hep birlikte gönüllük esnasina dayanan gücümüzle projelerimizi devam ettiriyoruz. Katilmak isteyen gönüllü arkadaslarimizi aramizda görmek isteriz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —