Çocuklar Felsefe Atölyesinde Bulusuyor

Çigli Belediyesi tarafindan, 23 Ocak-13 Subat tarihleri arasinda online olarak düzenlenecek Felsefe Günlügü Atölyesinde 8-12 yas arasi çocuklarla sorgulama, birlikte düsünme ve yaratici fikirleri ortaya çikarma teknikleri üzerine sohbet gerçeklestirilecek

Kültür Sanat 22.01.2021 17:01:02 0
Çocuklar Felsefe Atölyesinde Bulusuyor

Pandemi sartlarindan ötürü uzaktan egitime evlerinden devam eden çocuklarin bos zamanlarini verimli degerlendirmesi amaciyla çalismalarini sürdüren Çigli Belediyesi, bu dogrultuda önemli bir uygulamayi daha hayata geçiriyor. Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ile Çocuklar Için Felsefe Dernegi’nin is birliginde organize edilecek etkinlik kapsaminda; Gelecegi Bilebilir Miyiz?, Nasil Paylasmaliyiz?, Hepimiz Esit Miyiz? ve Her Istedigimizi Yapabilir Miyiz? atölyeleri kurulacak. Her atölyeye en fazla 15 kisi katilim gösterebilecek. Çocuklarinin etkinlige katilmasini isteyen ebeveynler, kultur@cigli.bel.tr adresinden veya 935 55 35 (Dahili 2361-2368) numarali hattan kayit olusturabilecekler. 

Baskan Gümrükçü: “Çocuklarimizin gelisimi önceligimiz”

Zorlu Pandemi sartlarinin çocuklari olumsuz etkilememesi için çalismalarini sürdürdüklerini ifade eden Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, “Yasadigimiz sikintili sürecin basindan beri evde kalmak zorunda olan çocuklarimizin ihtiyaçlarini ve taleplerini karsilamaya özen gösterdik. Derslerinin yani sira kültürel ve sportif faaliyetlerden geri kalmamalari adina online aktiviteler düzenledik. Son olarak da Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügümüz araciligiyla online olarak gerçeklestirecegimiz Felsefe Günlügü Atölyesinde, çocuklarimiza fikirleriyle ilgili birbirleriyle sohbet etme ve sorgulama imkani yaratacagiz. Düsünceleriyle etkinligimize katki sunmak isteyen tüm çocuklarimizi bu güzel bulusmaya bekliyorum” dedi. 



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °