ÇOCUKLARDAN ÇILEK FESTIVALI DAVETI

Minik elleriyle çilek toplayip festivale davet ettiler.

Kültür Sanat 13.05.2022 15:03:55 0
ÇOCUKLARDAN ÇILEK FESTIVALI DAVETI


Menemen Belediyesi Ulukent Anaokulu ögrencileri, çilek tarlasina girdi. Minik elleriyle çilek toplayan ögrenciler, çocuklari hafta sonu düzenlenecek 12’inci Emiralem Çilek Festivali’ne davet etti.

Menemen Belediyesi, bu hafta sonu gerçeklestirilecek ‘Çilek Tadinda Festival’ için hazirliklarini tamamladi. Festivalin düzenlenecegi Emiralem’e Ilçe Tarim Müdürlügü ekipleri esliginde giden Menemen Belediyesi Ulukent Anaokulu ögrencileri, çilek kokulu tarlalarda hem hasat yapti hem de bir dizi aktivitelerin yapilacagi festivale tüm çocuklari davet etti.

Menemen Belediyesi, çilek üreticilerinin tüketici ile aracisiz bulusacagi festival renkli görüntülere sahne olacak. “En güzel çilek”, “En güzel çilekli Pasta”, “En güzel Çilek Tarlasi” yarismalarinin yapilacagi festivalde çocuklar için birçok aktivite de yer alacak.


Cumartesi ve Pazar günleri Engelsiz Yasam Merkezi’nde kurulacak atölyelerle çocuklar gün boyu festivalin tadini çikaracak. 3 ila 12 yas araligina hitap edecek etkinlikler kapsaminda; Seramik, yüz boyama, robotik kodlama, origami, akil-zeka oyunu, çilek reçeli, dans, geleneksel oyunlar, hayal gücü, survivor ve ebru atölyeleri ücretsiz olarak çocuklarla bulusacak.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °