COSKU SOKAKLARA TASTI

COSKU SOKAKLARA TASTI

Gündem 28.12.2020 06:06:49 0
COSKU SOKAKLARA TASTI

Kivanç Restoran hafta içi farkli organizasyonlarina bir yenisini daha ekledi. ULTRA ASLAN FOÇA Kivanç Restoran da 18 Temmuz gecesi sampiyonluk yemegi düzenledi. Katilimin yogun oldugu geceye Müzisyen ONUR YILMAZ yaptigi müzik ile damgasini vurdu.

Gecenin mimari müzisyen; Onur YILMAZ

  Konuklar Müzik esliginde yemeklerini yemeye çalisirken bir an olsun yerlerinde duramadilar. Müzigin ritmine kendi biraktilar.

 Mekânin coskulu eglenceye caddeden geçenler de katilinca yaya trafigi durdu. Bir anda mesaleler altinda herkes dans etmeye basladi.

Geceye katilan tüm konuklarla bir bir ilgilenen isletme sahibi Ferhat Kivanç; “Tüm ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Ekonomik kriz, savaslar, Güneydogu’dan gelen sehit haberleri vs. halkimizda tamiri zor yaralar açmaya devam ediyor. Ülkemi çok seviyorum. Vatanim adina yapamayacagim sey yok. Bu kötü günler yasanirken herkeste dogal olarak bir kaygi, telas ve mutsuzluk hâkim. Istedik ki hafta içi farkli organizasyonlar yapalim. Hafta sonu Müzisyen Onur Yilmaz kardesimizle konuklarimizi eglendirmek adina bir seyler yaparken bunu hafta içine de yayalim. Insanlarimizin güzel, mutlu anlar geçirmesini saglamak adina bir seyler yapalim. Halkimizda teveccüh gösterdi. Görüyorsunuz herkes ne kadar mutlu. Halkimizin gülmeye çok ihtiyaci var. Bizde isletme olarak onlari mutlu görmek, bizleri de çok mutlu ediyor” dedi.  Görünen o ki; hafta içi organizasyonlarinda Kivanç restoran zirveye oynuyor. 23 Temmuz Sali gecesi için “BALKAN GECESI”  düzenlemek adina çoktan dügmeye basilmis bile. Balkanlara has müzik aletleri ve Balkan kültürü almis müzisyenlerin sarkilarinin yani sira sevilen parçalarla gene Yenifoçalilara güzel bir gece yasatmayi planliyorlar.


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °