CUMHUR ITTIFAKI KINIK'TA IFTAR SOFRASINDA BULUSTU

Kinik Belediyesinin ev sahipliginde düzenlenen, Kinik Poyracik Mahallesi gönül sofrasi iftar programinda Cumhur Ittifaki bir araya geldi.

Yerel 27.04.2022 10:08:06 0
CUMHUR ITTIFAKI KINIK

Kinik Belediyesinin ev sahipliginde düzenlenen, Kinik Poyracik Mahallesi gönül sofrasi iftar programinda cumhur ittifaki bir araya geldi.

Kinik Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen, Poyracik Mahallesi gönül sofrasi iftar programina Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, MHP Il Baskani Veysel Sahin, AK Parti Kinik Ilçe Baskani Sami Mollaahmet, MHP Kinik ilçe Baskani Adem Paydas, MHP Dikili Ilçe Baskani Mehmet Aslan, MHP Bergama ilçe Baskani Hasan Hüseyin Engin, Cumhur Ittifaki üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluslari, muhtarlar, siyasiler, aileler ve vatandaslar katildi.


Masalari dolasip, ilçe sakinleri ile sohbet eden Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer vatandaslarin ve partilerin Ramazan ayini tebrik etti.

Ramazan ayinda iftar sofralarinin birlige ve dayanismaya vesile oldugunu belirten Baskan Sadik Dogruer, “Birligimize, beraberligimize vesile olan nice ramazan iftar sofralarinda yeniden bir arada olmayi diliyorum. Burada gönül sofrasinda bizlerle bir arada olan partilerimizin degerli yöneticilerine, Cumhur Ittifaki üyelerine, kiymetli dostlarimiza ve hemsehrilerimize tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °