Cumhurbaskani Erdogan'dan Bogaziçi'ndeki olaylara iliskin açiklama

Cumhurbaskani Erdogan

Cumhurbaskani Erdogan, Bogaziçi Üniversitesi'ndeki olaylara iliskin yaptigi açiklamada, "Terör örgütü üyesi olan bu gençleri, milli ve manevi degerlere sahip gençler olarak kabul etmiyoruz. Siz ögrenci misiniz, yoksa rektörün odasini basmaya çalisan,

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, AK Parti Artvin, Bilecik, Çankiri, Gaziantep ve Igdir 7. Olagan Il Kongrelerine partisinin genel merkezinden canli baglantiyla katilarak gündeme iliskin önemli degerlendirmelerde bulundu.

'BOGAZIÇI' AÇIKLAMASI: ÖGRENCI MISINIZ, YOKSA TERÖRIST MI?

Terör örgütü üyesi olan bu gençleri milli ve manevi degerlere sahip gençler olarak kabul etmiyoruz. Siz ögrenci misiniz? Yoksa rektörün odasini basmaya çalisan, isgale kalkisan terörist misiniz? Bu ülke, teröristlerin hakim oldugu ülke olmayacak, buna asla izin vermeyecegiz. Bay Kemal sen terörist arkadaslarinla yola devam edeceksen buyur devam et ama biz teröristlerle beraber olmadik olmayacagiz. LGBT yok böyle bir sey. Bu ülke milli manevidir ve bu degerlerle gelecege yürümektedir.

Artik bu ülke, Taksim'deki bir Gezi olayini yasamayacak ve yasatmayacaktir.

YENI ANAYASA KONUSU

Anayasa çalismalari elbette ki tüm kesimlerin içinde yer almasiyla anlamli hale gelecektir. Tüm gruplari herkesi yeni anayasa çalismalari içinde görmek istiyoruz. Tabi bu anayasa, Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi basta olmak üzere ülkeye kazandirdigimiz tarihi adimlarin üzerinde insa edilecektir. Mevcut anayasayi bir kenara birakip yeni bir sivil anaya üzerinde çalismak Türkiye'nin önünde engin ufuklar da açacaktir.