Cumhurbaskani Erdogan'dan terör konusunda çok net mesajlar

Cumhurbaskani Erdogan

Cumhurbaskani Erdogan Trabzon'da yaptigi konusmada terörle mücadele konusunda net ve sert mesajlar vererek, "Hangi ine girerlerse girsinler, girdikleri inlerde bunlari bulacak ve orada gebertecegiz." dedi. Erdogan, Gara operasyonu sonrasi gelen Bati&#

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, partisinin Trabzon 7. Olagan Il Kongresi'nde gündeme iliskin çok önemli açiklamalarda bulundu.

Erdogan'in konusmasindan satir baslari:

Geçmisi sivil katliamlarla dolu, son olarak silahsiz insanlari acimasizca infaz edecek kadar alçalan bir terör örgütüyle mücadele ediyoruz.

Hangi ine girerlerse girsinler, girdikleri inlerde bunlari bulacak ve orada gebertecegiz.

PKK'ya 'PKK' diyemeyen, teröre 'terör' diyemeyen, katliama 'katliam' diyemeyen, kafalarindaki sinsi oyunlari, kurduklari hain tuzaklari, çevirdikleri firildaklari gizlemeye çalisan güruhun foyasi ortaya döküldü.

Terör örgütünü destekleyenlerin riyakarliklari öfkemizi kabartirken, attigimiz adimlarin, yaptigimiz harekatlarin, izledigimiz politikalarin dogrulugunu da teyit ediyor.

13 masumun infazi hadisesinde, birkaç ciliz ses disinda kimseyi göremedik. Ey Bati neredesiniz?

Önemli mesafe aldigimiz harekatlarimizi önümüzdeki dönemde tehditlerin hala yogun oldugu bölgelere dogru genisletecegiz.

Gara önemli, sikintili bir bölgeydi ve Gara düstü, Allah'in izniyle is bitti.

Bir daha benzer saldirilara ugramamak için güvenli hale getirdigimiz yerlerde ne kadar gerekiyorsa o kadar kalacagiz.