Daha çok yardim için güçbirligi yaptilar

Daha çok yardim için güçbirligi yaptilar

Karsiyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanisma Dernegi ve Karsiyaka Müteahhit ve Is Adamlari Dernegi güçbirligi yaparak Ramazan ayi nedeniyle ihtiyaç sahiplerine erzak kolileri, ayakkabi ve market alis veris karti yardimi yapti.

Karsiyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanisma Dernegi ve KAMIAD (Karsiyaka Müteahhit ve Is Adamlari Dernegi) tarafindan olusturulan yardim organizasyonunda ilk etapta 650 koli erzak kolisi, 200 çift ayakkabi ve 375 adet market alisveris karti ihtiyaç sahiplerine dagitildi.

Karsiyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Yasar Canferoglu, her yil oldugu gibi bu yilda ihtiyaç sahiplerine yardim etmeye çalistiklarini belirterek sunlari söyledi. “Her yil oldugu gibi bu yilda zaman zaman ihtiyaç sahiplerine yardim etmek için organizasyonlar yapiyoruz. Hayirseverlerimiz sayesinde ihtiyaç sahiplerine ulasiyoruz. Bu mübarek Ramazan ayinda yiyeceklerden olusan erzak kolileri ile bayram için ayakkabilari ihtiyaç sahiplerine dagittik. Ilk etapta 650 koli erzak kolisi, 200 çift ayakkabi ve 375 adet market alisveris karti ihtiyaç sahiplerine dagitildi. Bu yardimlarimiz insallah devam edecek.”

KAMIAD (Karsiyaka Müteahhit ve Is Adamlari Dernegi) Baskani Ahmet Akyüz, paylasmanin büyük sevap ve bir mutluluk oldugunu belirterek sunlari söyledi. “Karsiyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanisma Dernegi’nin yardim çalismalarina daha genis kitlelere ulasmak için bizde katildik. Bundan sonra daha çok insani sevindirmek istiyoruz. Bu yardimlar sadece baslangiçtir. Katkida bulunan hayirseverlerimizden Allah razi olsun.”