Tarih: 29.08.2022 12:19

Delez Yasam Vadisi Sosyal tesisleri açildi.

Facebook Twitter Linked-in

24 bin metrekare rekreasyon alaninda hayata geçirilen projede seyir teraslari, yürüyüs yollari, restaurant, mangal alanlari, cafe ve oyun alanlari  yer aliyor. Girisin ücretsiz oldugu tesiste vatandaslar evden yiyecek getirebiliyor ya da tesisin cafelerinden yiyecek ve içecek satin alabiliyor. Haftanin 7 günü açik olan tesiste vatandaslar 50 yillik çam agaçlari arasinda semaverinde çayini yudumlayip , ailesiyle mangal yapma imkani bulabilecek.



Yüzde 50 hibe ile  Izmir  Kalkinma Ajansi geriye kalan  yüzde 50'lik kismi ise Kinik Belediyesi'nin kendi imkanlari dogrultusunda hayata geçen tesis 3 milyon liraya mal oldu .Sosyal tesis 30 kisiye istihdam sagladi.


Kinik belediyesinin  tamamen kendisinin islettigi Delez Yasam Vadisi Sosyal Tesisleri hakkinda konusan Kinik Belediye Baskani Dr.Sadik Dogruer konusmasinda, "Bizden 50-60 yil önce büyüklerimizin dikmis oldugu agaçlarin biz rekreasyon olarak peyzajini yaptik tas duvarlarla ördük ,yürüyüs yollari ,oyun alanlari ve sosyal tesisleri yaparak halkimiza hizmeti sürdürüyoruz. Emegi geçen tüm büyüklerimiz ve katkilarindan dolayi Izmir Kalkinma ajansina tesekkür ediyorum" diyerek sosyal tesisin  tüm Kinik ve çevre halkina hayirli ve de ugurlu olmasini diledi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —