Tarih: 19.02.2021 22:40

Deniz kenarinda kar keyfi

Facebook Twitter Linked-in

Kent merkezinde yasayan ve pandemi nedeniyle sikintili günler geçiren çocuklarin kar hayalleri, Karsiyaka Belediyesi’nin sürpriziyle gerçege dönüstü. Alaybey Muhtari Servin Akkus’un ilettigi mesajlar üzerine ekiplerini harekete geçiren Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay, Spil Dagi’ndan Karsiyaka’ya bir kamyon dolusu kar getirtti. 

Sokaga çikma serbestligi olan saatlerde sahilde bulunan Tersane Kafe önündeki beton zemine dökülen kar, çocuklara büyük mutluluk yasatti. Adeta salgin sürecinde yasadiklari sikintili zamanlarin acisini çikaran minikler, iki saat boyunca doyasiya oyunlar oynadi, bol bol hatira fotograflari çektirdi. Unutamayacaklari bir gün geçiren Karsiyakali çocuklar ve aileleri, taleplerini karsiliksiz birakmayan Belediye Baskani Tugay’a tesekkür etti. 



Alaybey Muhtari Servin Akkus “Geçtigimiz günlerde çocuklar ellerinde kagitlarla yanima geldiler. Evlerinde çok sikildiklarini, kar görmek istediklerini dilekçe gibi kagitlara yazmislar ve bana verdiler. Evlatlarimizin o hali beni çok duygulandirdi. Diger yandan aileler de mesajlar atmaya basladilar. Ne yapabilecegimizi düsündük ve sonunda bana iletilen bu talepleri bir ön yazi ile birlikte Belediye Baskanimiz Cemil Tugay’a ilettim. Sag olsun ertesi gün hemen talimat vermis. Önce Yamanlar’a bakildi ama oradaki karlar eridigi için gidip Spil’den getirdiler. Çocuklarimiz için muhtesem bir sürpriz oldu, sevinç çigliklari attilar. Birçogu ilk kez kar gördü. Hatta bir annemiz, ‘Ben de ilk kez kara dokunuyorum’ diyerek mutlulugunu dile getirdi. Bizleri kirmadigi ve bu mutlu anlari yasattigi için Baskanimiza ve ekibine bir kez daha yürekten tesekkür ediyoruz” dedi. 






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —