Devlet Bahçeli'den Halk TV'ye Gara tepkisi

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantisinda Gara operasyonuyla ilgili Halk TV'yi hedef alarak, "Halk TV tipkisinin aynisiyla PKK TV'si haline gelmistir" diye konustu.

Gündem 16.02.2021 17:45:25 0
Devlet Bahçeli

MHP Genel Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantisinda Gara'da sehit edilen 13 vatandas hakkinda konustu. Önce HDP'ye yüklenen Bahçeli, ardindan hedefine Halk TV'yi aldi.

"Siparis haberciligin önde gideni Halk TV'nin, bölücü terör örgütünün kaçirip ali koydugu vatan evlatlarina 'esir' demek halkin agzi degil husumetin agzidir" diyen Bahçeli, "Halk TV tipkisinin aynisiyla PKK TV'si haline gelmistir" diye konustu.

Bahçeli ardindan CHP'ye de yüklenerek, "Ya CHP'ye ne demeli. Bu partinin yönetimine musallat olan HDP lobisini nasil degerlendirmeli. Kiliçdaroglu basta olmak üzere kes kopyala yapistir olarak taziye mesaji yayimlayan CHP'li yöneticilerin PKK'ya açikça dosdogru sekilde ismini zikrederek lanetlemedigi anlasilmistir. PKK'yi afise etmeden yalnizca terör örgütü sözleriyle kinamak kirli ve kurnaz bir taktiktir. Akillarinda ittifak ortaklarini rahatsiz etmek istemiyorlar. Gara katliamcisi PKK'yi saklamak ne size ne de gayrimesru dostunuz" dedi. (mynet)




Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °