DIKILI TDIOSB IÇIN DÜGMEYE BASILDI

Bergama Ticaret Odasi'nin da Kurucu Ortaklari arasinda yer aldigi Dikili Tarima Dayali Ihtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (TDIOSB)'nin Temel Atma Töreni, 28. Dönem TBMM Baskani Binali Yildirim, Tarim ve Orman Bakani Prof. Dr. Vahit Kirisçi ve Iz

Yerel 19.08.2022 16:06:14 0
DIKILI TDIOSB IÇIN DÜGMEYE BASILDI


Bergama Ticaret Odasi'nin da Kurucu Ortaklari arasinda yer aldigi Dikili Tarima Dayali Ihtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (TDIOSB)'nin Temel Atma Töreni, 28. Dönem TBMM Baskani Binali Yildirim, Tarim ve Orman Bakani Prof. Dr. Vahit Kirisçi ve Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger'in tesrifleriyle yapildi.


Törene, Bergama Ticaret Odasi'ni temsilen Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi I. Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Saril, Meclis Üyeleri Azam Ziya Güç, Göksel Özüak, Selçuk Kor, Hüseyin Paksoy, Hakan Gönlügür ve Genel Sekreter Gülay Koç katildi.



Tamamlandiginda 2 binin üzerinde kisinin istihdam edilecegi

Dikili TDIOSB'de topraksiz, isitmali, tam otomasyonlu ve yenilenebilir enerji ile desteklenen üretim yapilacak. 3 bin dönümlük arazide yükselecek olan Dikili TDIOSB, kullanacagi enerjiyi, Biokütle Tesisleri ve Rüzgar/Günes Enerji Sistemleri'nden saglayacak ve Ege Bölgesi'nde yapilan yas sebze/meyve üretimini yillik 80 Bin ton artiracak.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °