Dikili'de Hidirellez Kutlamasinda Müzisyenler Unutulmadi

Dikili

Salgin sürecinde meslek gruplarina yönelik desteklerini sürdüren Dikili Belediyesi, Hidirellez gününde müzisyenlere destek verdi.

Salginla mücadele kapsaminda çalismalarini araliksiz gerçeklestiren Dikili Belediyesi, ekonomik anlamda etkilenen meslek gruplarina da destegini sürdürüyor.

Bu kapsamda uzun süredir issiz olan müzisyenler Hidirellez gününde de unutulmadi. Dikili Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen etkinlikte Dikilili müzisyenler ilçenin sokaklarinda sanatlarini icra ettiler.

Destegimiz sürecek

Birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorluklarin üstesinden geleceklerini kaydeden Dikili Belediye Baskani Adil Kirgöz, “Salgin nedeniyle ne yazik ki bazi meslek gruplarimiz büyük zarar gördü. Bunlarin basinda da müzisyen kardeslerimiz geliyor. Biz de onlara bir nebze destek olmak için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda kendilerine sokak aralarinda müzik çaldirarak güzel bir etkinlik gerçeklestirmistik. Hidirellez gününde de bu etkinligi daha genis kapsamli yaptik. Böylece müzisyenlerimiz sanatlarini icra ederlerken biz de onlarin ekonomik olarak aile bütçelerine katki sunmus oluyoruz. Bolluk ve bereketin simgesi Hidirellez coskusunu Dikilili hemsehrilerimizle birlikte yasamis olduk. Insallah bu zor zamanlari birlik ve beraberlik içerisinde dayanismayla atlatip daha saglikli, daha güzel günlere hep birlikte kavusacagiz. Biz tüm imkanlarimizla vatandaslarimizin, esnafimizin yanindayiz. Tüm hemsehrilerimizin Hidirellezini bir kez daha kutluyor, ülkemize ve tüm insanliga saglik, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi.