DIKILI'DEN YARDIM ELI

DIKILI'DEN YARDIM ELI

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
DIKILI

Dikili Belediyesi tarafindan depremden en çok etkilenen bölgeye özel ekip gönderildi.

Dikili Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli 25 kisilik özel ekip, depremden en çok etkilenen Bayrakli ilçesine yardima gönderildi. Çalismalarda yer alan ekip disinda bölgeye ihtiyaç olan malzemeler de Dikili Belediyesi tarafindan gönderildi.

Baskan Kirgöz olay yerinde

Yikilan binalarin oldugu alana giden Dikili Belediye Baskani Adil Kirgöz de çalismalari inceledi, vatandaslarla bir araya gelerek geçmis olsun dileklerini sundu.

Yaralarin sarilmasi için gerekli tüm destegi vermeye devam edeceklerini ifade eden Baskan Kirgöz, “Yasadigimiz çok büyük bir facia. Ilçemizde çok sükür bir sorun yok. Ancak Izmir’in farkli noktalarindan gelen kötü haberler yüregimizi dagladi. Dikili Belediyesi olarak kurdugumuz 25 kisilik özel ekip ile biz de depremden etkilenen alanlarda destegimizi sürdürüyoruz. Bunun yani sira ihtiyaca yönelik malzeme destegimizi de gerçeklestiriyoruz. Depremden etkilenen tüm hemsehrilerimize geçmis olsun dileklerimi iletiyorum.  Yasamini yitiren vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yarali vatandaslarimiza acil sifalar diliyorum. Bir daha böyle bir felaketi yasamamak en büyük dilegimiz” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °