DIKKAT BUGÜN BAZI MERKEZLER BOL YAGIS ALACAK!

DIKKAT BUGÜN BAZI MERKEZLER BOL YAGIS ALACAK!

Hava sicakliginin, bati kesimlerde 3 ila 7 derece azalacagi, dogu bölgelerde 1 ila 3 derece artacagi tahmin ediliyor. Rüzgarin, güney ve bati yönlerden orta kuvvette; Dogu Akdeniz'in iç kesimleri, Iç Anadolu'nun güneydogusu, Dogu Anadolu'nun

MGM' den alinan son bilgilere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve bati kesimlerinde görülecek saganak ve gök gürültülü saganak seklindeki yagislarin; Marmara’nin güneyi, Iç Ege, Bati Akdeniz’in iç kesimleri, Tekirdag, Kastamonu, Karabük, Sinop, Çankiri ile Ankara’nin kuzey ve bati kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

MERKEZLERIMIZDE HAVA

ÇANAKKALE °C, 22°C     Parçali, yer yer çok bulutlu saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin dogu kesimleri basta olmak üzere yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

ISTANBUL °C, 21°C          Parçali ve çok bulutlu, saganak ve yer yer gök gürültülü saganak yagisli

KIRKLARELI °C, 19°C        Parçali çok bulutlu, saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

KOCAELI °C, 19°C           Parçali, yer yer çok bulutlu saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 22°C Parçali, yer yer çok bulutlu saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

IZMIR °C, 25°C               Parçali yer yer çok bulutlu, saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

MANISA °C, 27°C           Parçali zamanla çok bulutlu ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

MUGLA °C, 26°C           Parçali yer yer çok bulutlu

ADANA °C, 32°C           Parçali, yer yer çok bulutlu, kuzey çevreleri kisa süreli-yerel saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ANTALYA °C, 25°C        Parçali bulutlu, kisa süreli ve yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

HATAY °C, 33°C            Parçali bulutlu

ISPARTA °C, 22°C         Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinden itibaren yerel olarak saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin yarin yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

ANKARA °C, 22°C         Parçali ve çok bulutlu, aralikli ve yerel olarak saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin kuzey ve bati kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

ESKISEHIR °C, 19°C       Parçali ve yer yer çok bulutlu, saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

KONYA °C, 28°C           Parçali zamanla çok bulutlu, kisa süreli ve yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

SIVAS °C, 26°C             Parçali ve çok bulutlu, yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

BOLU °C, 17°C               Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

DÜZCE °C, 19°C            Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

SINOP °C, 19°C             Parçali, yer yer çok bulutlu saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 18°C  Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

BAYBURT °C, 27°C       Parçali, yer yer çok bulutlu, yerel saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

SAMSUN °C, 21°C        Parçali bulutlu, saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

TOKAT °C, 27°C           Parçali bulutlu, saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

TRABZON °C, 22°C      Parçali bulutlu, iç kesimleri saganak ve gök gürültülü saganaki yagisli

ERZURUM °C, 26°C      Parçali zamanla çok bulutlu, kuzeydogu kesimleri yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

IGDIR °C, 33°C              Parçali ve az bulutlu

KARS °C, 27°C              Parçali zamanla çok bulutlu , ögle saatlerinden sonra yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

VAN °C, 25°C               Parçali ve az bulutlu

ADIYAMAN °C, 33°C   Parçali ve az bulutlu

DIYARBAKIR °C, 35°C Az bulutlu ve açik

GAZIANTEP °C, 32°C  Parçali ve az bulutlu

SIIRT °C, 33°C             Az bulutlu ve açik

DENIZLERDE HAVA

KARADENIZ                  Hava Durumu: Parçali ve çok bulutlu; batisi ile zamanla Orta Karadeniz saganak yagisli, Rüzgar: Bati Karadeniz'de kuzey ve kuzeydogu zamanla kuzeybatidan 3 ila 5; Dogu Karadeniz'de dogu ve kuzeydogudan 3 ile 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ile 2,0m; Görüs: Iyi.

MARMARA                   Hava Durumu: Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak yagisli; Rüzgar: Dogu ve kuzeydogudan 2 ile 4 zamanla 5 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ile 1,5m; Görüs: Iyi.

EGE                               Hava Durumu: Parçali ve çok bulutlu, kuzeyi aralikli saganak yagisli; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydogudan, güneyi kuzeybatidan 3 ile 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ile 2,0m; Görüs: Iyi.

AKDENIZ                      Hava Durumu: Parçali ve çok bulutlu; Rüzgar: bati ve güneybatidan 3 ila 5, ögle saatlerinde Bati Akdeniz’in batisinda 6 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ile 2,0m; Görüs: Iyi.

VAN GÖLÜ                  Hava Durumu: Az bulutlu; Rüzgar: Dogu ve kuzeydogu zamanla güneybatidan 3 ile 5 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ile 0,75m, Görüs: Iyi.