Disk Emekli-Sen'den Baskan Tugay'a ziyaret

Karsiyaka Disk Emekli- Sen 2 nolu Sube Baskani Seçkin Dönmez, Sube Sekreteri Atalay Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri Karsiyaka Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay'i makaminda ziyaret ederek basarilar diledi.

Güncel 20.02.2021 11:31:41 0
Disk Emekli-Sen

Pandemi kurallari çerçevesinde gerçeklestirilen ziyarette Karsiyaka Disk Emekli Sen 2 nolu sube baskani Seçkin Dönmez Baskan Tugay’a sendika çalismalari ve projeleri hakkinda bilgi verdi. Baskan Tugay, çalismalara yönelik fikir ve görüslerini sendika yönetimi ile paylasti. Türkiye genelinde 160 sube ve temsilcilik ile emeklilerin sesi olmaya devam edeceklerini belirten Sube Baskani Dönmez, “Emeklilerin sorunlarina sahip çikmaya, bunun için Karsiyaka’dan sesimizi yükseltmeye devam edecegiz” dedi.

MÜCADELEDEN EMEKLI OLUNMAZ

Özgürlük ve demokrasi mücadelesinden emekli olunmayacagini da açiklamasina ekleyen Dönmez, “Emekli ayliklarinin en az asgari ücret düzeyine çikartilmasini, saglikta yapilan kesintilerin kaldirilmasini istiyoruz. Intibak yasasi da bir an önce çikartilmalidir. Ayrica pandemi döneminde 65 yas üstü vatandaslar için uygulanan sokaga çikma yasagi da bir an önce kaldirilmalidir. Hakli mücadelemizden vazgeçmeyecegiz, mücadeleye devam edecegiz” seklinde konustu.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °