Dogal Yasam Parki'na ziyaretçi akini

Dogal Yasam Parki

Kurban Bayrami'ni da kapsayan 9 günlük tatilde ziyaretçi akinina ugrayan Izmir Dogal Yasam Parki'ni yaklasik 71 bin kisi ziyaret etti. Ziyaretçilerin önemli bir kismini sehir disindan gelenler olusturdu.

Kurban Bayrami’ni da kapsayan 9 günlük tatilde ziyaretçi akinina ugrayan Izmir Dogal Yasam Parki’ni yaklasik 71 bin kisi ziyaret etti. Ziyaretçilerin önemli bir kismini sehir disindan gelenler olusturdu.


Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin dünyadaki önemli örneklerden yola çikarak kurdugu ve Türkiye’nin ilk bebek fili Izmir’in dogumuyla ünü uluslararasi alana tasinan Izmir Dogal Yasam Parki, Kurban Bayrami’nda son dönemlerdeki en yogun günlerini yasadi. Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin Sasali’da kurdugu, Avrupa’nin en nitelikli hayvanat bahçeleri arasinda gösterilen Dogal Yasam Parki, 9-18 Kasim tarihlerinde 9 günlük tatili firsat bilen yurttaslarin akinina ugradi. 130 türde hayvani yakindan görmek için Dogal Yasam Parki’na gelenlerin önemli bir kismini sehir disindan gelenler olusturdu.


Yaklasik 71 bin ziyaretçi

Izmir Dogal Yasam Parki, 9 günlük bayram tatili süresi boyunca 70 bin 717 ziyaretçiyi agirladi. Park, Kurban Bayrami’nin 4. günü 9 bin ziyaretçiyle tatildeki ziyaretçi rekorunu kirdi.