Dogançay Pazar Yeri'nde sona gelindi

Dogançay Pazar Yeri

Vatandaslarin talep ve ihtiyaçlarini karsilamak için çalismalarini sürdüren Bayrakli Belediyesi, Dogançay Pazar Yeri yapiminda son asamaya geldi.

Vatandaslarin talep ve ihtiyaçlarini karsilamak için çalismalarini sürdüren Bayrakli Belediyesi, Dogançay Pazar Yeri yapiminda son asamaya geldi. 600 metrekarelik yeni ve modern pazar yeri vatandaslarin da begenisini kazandi. Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Söz verdik yapiyoruz. Pazar yerini kisa sürede tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacagiz” dedi.


Bayrakli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Dogançay Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarindan olan yeni pazar yeri ile ilgili çalismalarinda sona geldi. 600 metrekarelik alan üzerine kurulan pazar yeri üstü kapali olarak insa edildi. Köylüler tarafindan üretilen organik ürünlerin satisinin da gerçeklestirilecegi pazar yeri kisa sürede hizmete açilacak. Proje tamamlaninca, mahalle modern bir alisveris mekani kazanmis olacak. Dogançay Pazar Yeri, Bayrakli’nin 11’inci kapali pazar alani olacak.


YEREL ÜRETICI DESTEKLENECEK

Çalismalari yerinde inceleyerek bürokratlarindan bilgi alan Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Dogançay’da yasayan vatandaslarimizin pazar yeri için yogun talebi vardi. Söz verdik, sözümüzü yerine getiriyoruz. Kisa zamanda hizmete açmak istiyoruz. Dogançay’da üretilen organik ürünlerin de satisinin yapilacagi, modern bir alisveris mekani olacak. Böylece yerel üretimi de destekleyecegiz. Satis alani ve çevre düzenlemesiyle Dogançay’a yakisir bir pazar yeri kazandirmis olacagiz” dedi.