Tarih: 28.12.2020 06:06

Dronlu Destekli Trafik Denetimi!

Facebook Twitter Linked-in

KASTAMONU’nun Inebolu ilçesinde ’drone’ ile havadan yapilan kontrolde, seyir halindeyken cep telefonuyla konustugu ve emniyet kemeri takmadigi belirlenen 7 sürücüye toplam 1080 TL para cezasi uygulandi.

Inebolu Jandarma Komutanligi ve Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Büro Amirligi ekipleri, ilçede drone destekli trafik denetimi yapti. Boyranalti Ismetpasa Caddesi ve Inebolu- Abana karayolu bölgesinde drone ile havadan tespit edilerek uygulama noktasinda durdurulan hatali sürücülere, islem yapildi. Araç kullanirken cep telefonuyla konustugu ve emniyet kemeri takmadigi drone ile tespit edilen 7 sürücüye, toplam 1080 TL para cezasi kesildi. Denetimlere katilan Inebolu Kaymakami Abdullah Atakan Atasoy, sürücüleri trafik kurallarina uymalari konusunda uyardi.

Ayrica, Atasoy Twitter’dan yaptigi açiklamada, "Jandarma ve Emniyetimiz ile müsterek, drone ile trafik denetimi yaptik, denetimde bizzat bulundum. Maske-mesafe-hijyen birbirinden ayrilmaz olmazsa olmazlarimizdandir. Ayrica emniyet kemeri takmak ve hiz kurallarina uymak da hepimiz için vazgeçilmezlerimizdendir" ifadesini kullandi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —