DÜN YASANAN FIRTINA KEMALPASA'YI TALAN ETTI!

KEMALPASA'DA FIRTINA SONRASI EKIPLER TEYAKKUZDA

Güncel 27.06.2021 10:41:12 0
DÜN YASANAN FIRTINA KEMALPASA

Kemalpasa'da etkili olan siddetli rüzgâr nedeniyle çok sayida agaç devrildi, evlerin çatilari ve camilerin minareleri hasar görürken su baskinlari da yasandi

Kemalpasa Belediyesi ekipleri alarma geçerek ilçenin farkli noktalarinda müdahalede bulundu.  Kemalpasa'da ögleden sonra etkili olan siddetli rüzgâr nedeniyle merkez ve çevre mahallelerdeki cadde, park ve meydanlarda agaç devrilmeleri yasandi. Birçok noktada evlerin ve camilerin çatilari zarar gördü. Ilçede 2 minare yikilirken 6 evin çatisinda hasar meydana geldi.


EKIPLER ALARMA GEÇTI

Kemalpasa Belediye Baskani Ridvan Karakayali’nin talimatiyla hemen harekete geçen Kemalpasa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, Fen Isleri ekipleri siddetli rüzgarin meydana getirdigi hasarin izlerini silmek üzere çalisma baslatti.

KARAKAYALI’DAN ACIL DURUM TALIMATI

Belediye Baskani Ridvan Karakayali, siddetli firtinayla beraber tüm ekipler için acil durum ilan ederek hasar tespitinin ve enkaz kaldirma çalismalarinin hizlandirilmasi için talimat verdi. Geçmis olsun dileklerini ileten Karakayali, “Kemalpasa’mizda ve Izmir’in farkli noktalarinda meydana gelen siddetli firtina sonrasi elimizden geleni tüm ekiplerimizle beraber koordineli bir sekilde en kisa sürede hayatin normale dönmesi için çalisiyoruz” dedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °