EFSANE VAKFIN FOÇAYA SON HEDIYESI ANAOKULU

EFSANE VAKFIN FOÇAYA SON HEDIYESI ANAOKULU

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
EFSANE VAKFIN FOÇAYA SON HEDIYESI ANAOKULU

Izmir'in Foça Ilçesi"ne kazandirdigi ilkokuldan üniversiteye her kademede okullar, sosyal ve sportif tesisler, ihtiyaç sahibi ögrencilere sagladigi burslarla kurucusu hayirsever Reha Midilli'nin vefatindan sonrada hayir islerine ara vermeden devam ederek efsanelesen Reha Necla Midilli Egitim ve Yaslievi Vakfi Foça'nin ilk bagimsiz anaokulunu tamamlamak için tüm olanaklarini seferber etti. 2019 - 2020 egitim yilinin ikinci yarisina yetistirilmesi planlanan okulun vaktinden önce bitirilmesi ve miniklerin tüm ihtiyaçlarinin karsilanmasi için vakif yöneticileri neredeyse insaatla yatip insaatla kalkiyorlar. Foça Ilçe Merkezindeki Atatürk Mahallesi sirtlarinda 8 derslikli olarak yapilan Anaokulu insaati hizla ilerliyor. Toplanti salonu, yönetim ve ögretmen odalariyla kompleks bir yapi olarak dizayn edilen okul Foçali miniklerin sesleriyle çinlayacagi zamanlar için artik gün sayiyor. Foça Beledyesi'de çalismalara lojistik destek sagliyor.

Reha Necla Midilli Egitim ve Yaslievi Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Ali Haydar Çelebi; Ilk, orta, lise ve üniversite egitimlerinin yillardir sürdügü çok sayida eserden sonra bunlarin temel tasi olacak bir Anaokulu insasina baslamanin kendilerini çok heyecanlandirdigini ve yönetim kurulu üyesi arkadaslariyla birlikte mesailerinin neredeyse tamamini buraya yönlendirdiklerini söyledi.

 Ali Haydar Çelebi; "Reha – Necla Midilli Egitim ve Yasli evi Vakfi; bu topraklardan kazandiklarini yine bu topraklara ve yüce Türk Ulusu’nun gelecegi için vakfetmis, yaptigi kalici eserlerden bugüne kadar binlerce ögrenci, ögretmen ve toplumun her kesiminden vatandasimiz yararlanmis ve yararlanmaya devam etmektedir. Paylasmak insanligin onurudur vizyonunu benimseyen, ayni zamanda madden ve manen hizmet etmenin sinirsiz çabasi içinde olan vakfimiz, hayirseverlerin ayni ve nakdi destegiyle ile de 2019-2020 Egitim-ögretim yili içinde Foça’da tek bagimsiz anaokulu olacak olan “Reha Necla Midilli Anaokulu” insaati yapimini sürdürmektedir. Bagisçilarimiza, okulun yapiminda destek veren kisi ve firmalara, kurum ve kuruluslara, ayri bir heyecanla insaatin tamamlanmasi için çabalayan yönetim kurulu üyelerine tesekkür ediyorum." dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °