EGE ÜNIVERSITESI ALIAGA MESLEK YÜKSEK OKULU'NA SEVIL SENER ATANDI

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak tarafindan Ege Üniversitesi Aliaga Meslek Yüksek Okulu Müdürlügü'ne Doç. Dr. Sevil Sener atandi.

Yerel 26.01.2022 14:37:23 0
EGE ÜNIVERSITESI ALIAGA MESLEK YÜKSEK OKULU

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak tarafindan Ege Üniversitesi Aliaga Meslek Yüksek Okulu Müdürlügü’ne geçtigimiz günlerde Doç. Dr. Sevil Sener atandi. Aliaga Kaymakami Ömer Karaman ve Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar ile mülki erkan müdürlük görevine atanan Doç. Dr. Sevil Sener’i ziyaret etti.

Aliaga Kaymakami Ömer Karaman, Baskan Serkan Acar ve beraberindeki protokol erkani Doç. Dr. Sevil Sener’e yeni görevinde basari dileklerini iletti.

BASKAN ACAR, ALIAGA BIR GENÇLIK KENTI OLACAKSA ÜNIVERSITELERIMIZ ÇOK ÖNEMLI”

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Aliaga’nin egitim ve gençlik kenti kimligine kavusmasinda Üniversitenin büyük önemine isaret ederek, Doç. Dr. Sener’e görevinde basarilar diledi. Baskan Acar, Aliaga Güzelhisar Mahallesi dogumlu Sener’in Aliaga’yi ve bölgeyi çok iyi tanimasinin çok önemli bir firsat oldugunu kaydederek, “Aliagamiz bir üniversite ve gençlik kenti kimligine bürünecekse bu konuda en önemli kurumlardan biri Üniversitelerimiz olacak. Aliagamizi, bölgemizin ekonomik ve sosyal yapisini çok iyi bilen bir akademisyen olarak, özel sektör ve kamu kurumlarimizla isbirligi içinde Aliaga Meslek Yüksekokulu Müdürlügünüzde önemli çalismalar gerçeklestireceginize inaniyoruz” dedi.

  

ALIAGA MYO MÜDÜRÜ DOÇ. DR. SEVIL SENER: “KURUMLARLA IS BIRLIGI IÇINDE EGITIMIN KALITESINI ARTIRMAK IÇIN ÇALISACAGIZ”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Sevil Sener, Okulu daha iyi noktalara getirmek, egitimin kalitesini daha da artirmak, projeler üretmek için kurumlarla is birligi içinde yogun bir çalisma yürüteceklerini kaydetti. Sener, ziyaretlerinden dolayi Kaymakam Karaman, Belediye Baskani Serkan Acar, Aliaga Garnizon Komutani Albay Faruk Altun ve AK Parti Ilçe Baskani Hamdi Erdem’e tesekkür etti.

2005 yilindan bu yana Ege Üniversitesi Aliaga Meslek Yüksekokulu bünyesindeki Kimya Teknolojisi bölümünde ögretim üyesi olarak hizmet veren ve Aliaga’nin Güzelhisar Mahallesi dogumlu olan Doç. Dr. Sevil Sener’in çok sayida makale ve patentleri bulunuyor.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °