Tarih: 21.10.2021 13:00

EGE ÜNIVERSITESI GENÇLERE KAPILARINI SENLIK ILE AÇTI

Facebook Twitter Linked-in

Uzun süre kampüsten uzak kalan ögrencilerin adaptasyon sürecini atlatmalari adina bu tür etkinliklerin önemli oldugunu söyleyen Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Ögrencilerimizle yeniden kampüsümüzün güzel ortaminda bulusmanin sevinci içerisindeyiz. Ögrenci topluluklarimizin tanitim stantlarindan oyun ve konserlere kadar çesitli etkinliklerin yer aldigi senligimiz oldukça eglenceli geçiyor. Zorlu bir sürecin ardindan ögrencilerimize bir nebze olsun moral ve motivasyon saglayabildiysek ne mutlu bize.  Senligin gerçeklestirilmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

“Ege’ye Hos Geldin” senligi kapsaminda Ege Üniversitesi bünyesindeki pek çok ögrenci toplulugu stant kurarak faaliyetleri hakkinda ögrencileri bilgilendirdi. EÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Ersan ve fakülte dekanlari da kurulan stantlarda ögrencilerle bulusarak sohbet ettiler.


Ege Üniversitesi Sanat ve Tasarim Toplulugu stantinda ögrencilerle bir araya gelen Güzel Sanatlar Tasarim Ve Mimarlik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Alev Fatos Parsa, “Topluluga ilgi duyan üniversitemizin ögrencileriyle sanat ve tasarima yönelik bir araya gelerek kültürel, sanatsal faaliyetler gerçeklestiriyoruz.  Ögrencilerimizden fikirlerini üreterek bu fikirlerin görsellestirilmesini istiyoruz ve görsellesen fikirleri sanat merkezlerimizde sergiliyoruz” dedi.

Gün boyunca eglenceli aktivitelerin gerçeklestigi senlikte Sinestezi ve Fondip guruplari sevilen sarkilariyla gençleri costurdu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —