Tarih: 07.05.2021 12:11

Ege Üniversitesi Kültür, Sanat ve Spor Senligi 19 Mayis'ta basliyor

Facebook Twitter Linked-in

Koronavirüs salgini dolayisiyla egitim ögretimin uzaktan devam ettigi Ege Üniversitesinde,  vize sinavlarinin ardindan 41. Kültür, Sanat ve Spor Senligi gerçeklestirilecek. Iki gün sürecek senlikte; Hakan Apak/Grup Fondip, Beyefendi Grubu ile Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvari sanatçilari canli yayinda ögrencilerle bir araya gelerek konser verecek.

Ege Üniversitesi, salgin nedeniyle egitime uzaktan devam ederken kültürel, sosyal ve sportif faaliyetleri de ihmal etmiyor. Ege Üniversitesinde  bahar senligi bu yil online olarak gerçeklestirilecek. Senlikte;  konserler, söylesiler, atölyeler, sergiler,  topluluk tanitimlari, dinletiler, film ve video gösterimleri, konferanslar, paneller, seminerler düzenlenecek.

Pandemi dolayisiyla ögrencilerden uzak olmanin üzüntüsünü yasadiklarini belirten Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Pandemi dönemi, hem bizleri hem de ögrencilerimizi psikolojik olarak da yipratti. Çogu zamanini evlerinde geçiren ögrencilerimizin bu dönemde biraz olsun moral bulmasi adina 41. Kültür, Sanat ve Spor Senligimizi online olarak gerçeklestirme karari aldik.   Üniversitemizin çesitli birimlerinin düzenleyecegi genis yelpazeli bir senlik programi olusturduk. Ögrencilerimizi hem eglendirecek hem de kisisel gelisimlerine katki sunacak bir senlik olacak. Tüm ögrencilerimizi senligimizde bulusmaya çagiriyorum” dedi. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —