EGE YAS MEYVE SEBZE IHRACATÇILAR BIRLIGI'NE BÜYÜK ONUR

"Yilin En Basarili Sivil Toplum Kurulusu" Ege Yas meyve Sebze Ihracatçilar Birligi, "Yilin En Basarili Sivil Toplum Kurulusu Baskani" ise Hayrettin Uçak seçildi.

Gündem 16.11.2021 11:23:02 0
EGE YAS MEYVE SEBZE IHRACATÇILAR BIRLIGI

 Kamu Görevlileri ve Çalisanlari Dernegi Baskani Cevdet Bastug'un ev sahipliginde  Kamu-Der Geleneksel Ödül Töreni yapildi.2020 yilinda  1 milyar 40 milyon dolarlik taze meyve sebze ve meyve sebze mamulleri ihraç ederek Ege Bölgesi'nde gida ihracat lideri olan Ege Yas Meyve Sebze Ihracatçilari Birligi;  Kamu Görevlileri ve Çalisanlari Dernegi (Kamu-Der) tarafindan "Yilin En Basarili Sivil Toplum Kurulusu", Birlik Baskani Hayrettin Uçak'ta, "Yilin En Basarili Sivil Toplum Kurulusu Baskani" seçildi. 

2017 yili sonunda 740 milyon dolar olan ihracatlarini 3 yilda 300 milyon dolar artirmayi basardiklarini, meyve sebze mamulleri ihracatinda Türkiye lideri olduklarini dile getiren  Ege Yas Meyve Sebze Ihracatçilari Birligi Baskani Hayrettin Uçak,  basarilarinin takdir edilmesinden dolayi mutlu olduklarini, ödülü Ege Yas Meyve Sebze Ihracatçilari Birligi Yönetim Kurulu ve tüm üyeler adina almaktan dolayi gurur duydugunu ifade etti.


Hayrettin Uçak, bu ödülün; Birlik üyelerinin ve yönetim kurulunun özverili çalismalari ve gayretleri ile geldigini ifade ederek, Yönetim Kurulumuza ve tüm Üyelerimize tesekkür ediyorum dedi. 

Ödül törenine TBMM Baskan Vekili Haydar Akar, Içisleri eski bakani Abdulkadir Aksu,Iyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, çok sayida belediye baskani ve sivil toplum kuruluslarinin baskanlari katildi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °