EGE'NIN IKI YAKASI ''BARIS BELEDIYECILIGI'' IÇIN FOÇA'DA BULUSUYOR

Ege Baris ve Iletisim Dernegi tarafindan düzenlenen 'Baris Için Belediye Bulusmalari' etkinliginde Ege'nin iki yakasindan isimler 'baris belediyeciligini' anlatacak.

Yerel 16.02.2022 13:20:20 0
EGE

Ege Baris ve Iletisim Dernegi'nin tarafindan düzenlenen 'Baris Için Belediye Bulusmalari' etkinli Foça'da yapilacak. Ege'nin iki yakasinda katilimcilarin olacagi panelde'' Baris Belediyeciligi'' konusulacak.  Yarin Foça Reha Midilli Kültür Merkezi'nde yapilacak etkinligin açilis konusmalarini Ege Baris ve Iletisim Dernegi Baskani Bülent Tanik ve Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer yapacak. 

Baris Belediyeciligi Emek Ödül Töreni'nin de yapilacagi etkinlige Yunanistan'dan Ege'de Birlikte Var Olma ve Iletisim Dernegi (SINIPARKSI) Dernegi Baskani Stratis Pallis ve Palea Fokea kentinin yerel yöneticilerinden Stratis Pallis de konuk olacak. 


Etkinlik çerçevesinde “Foça Baris Belediyeciligi 1989-1999” paneli düzenlenecek. Önceki dönem Izmir Milletvekili Zeynep Altiok'un moderatörlügünde yapilacak panelde Halil Çulhaoglu, Zeynep Oral, Yalçin Savas 'baris belediyeciligini' anlatacak. 


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °