EGIAD VE BAGIAD ORTAK PROJELERDE IKI KENTI BIRLESTIRECEK

EGIAD VE BAGIAD ORTAK PROJELERDE IKI KENTI BIRLESTIRECEK

Balikesir Genç Is Insanlari Dernegi (BAGIAD) Yönetim Kurulu Baskani Emrah Bilcanli ve beraberindeki BAGIAD Heyeti, Izmir temaslari kapsaminda EGIAD Ege Genç Is Insanlari Dernegi ile biraraya geldi. Yönetim Kurulu Baskani Alp Avni Yelkenbiçer'in ev sah

Balikesir Genç Is Insanlari Dernegi (BAGIAD) Yönetim Kurulu Baskani Emrah Bilcanli ve beraberindeki BAGIAD Heyeti, Izmir temaslari kapsaminda EGIAD Ege Genç Is Insanlari Dernegi ile biraraya geldi. Yönetim Kurulu Baskani Alp Avni Yelkenbiçer’in ev sahipligi yaptigi ziyaret Dernek Merkezinde gerçeklesti.

EGIAD Projeleri, EGIAD Melekleri ve bu dönemin en önemli söylemleri arasinda yer alan Sürdürülebilirlik ve Dijitallesme üzerine faaliyetlerin degerlendirildigi ziyarete BAGIAD Baskani Emrah Bilcanli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tansu Isiklar, Emre Bekki, Murat Senkula, Ibrahim Onur, Ahmet Acarogullari, Burak Yayin, Burak Biçer, Hakan Sancakli, Suat Simsir, Dogan Erdogmus ve Proje Koordinatörü Ramazan Kirmizi katilim gösterdi. Etkinlige EGIAD Baskani Alp Avni Yelkenbiçer, Yönetim Kurulu Baskan Vekili Cem Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Müge Sahin, Mert Haciraifoglu, Arda Yilmaz, EGIAD Üyeleri Hakan Barbak, Is Gelistirme Komisyonu Baskani Yaman Duman, Semal Yesil, Sanayi Komisyonu Baskan Vekili Remzi Uslu ev sahipligi yapti.

Açilis konusmasini yapan EGIAD Baskani Alp Avni Yelkenbiçer, girisimcilik ve melek yatirimcilik projeleri hakkinda bilgi verdi. Uluslararasi iliskilerde, üyelerin ihracatini arttirmaya yönelik çalismalar gerçeklestirdiklerini de dile getiren Yelkenbiçer, “Yesil Dönüsüm ve Sürdürülebilirlik dönem temamiz olarak devam etmekte. Ayrica Yeni Teknoloji projelerini ve Z kusagina yönelik çalismalari da çok önemsiyoruz. Balikesir ile ortak bir proje gerçeklestirmeyi çok isteriz” dedi.


BAGIAD faaliyetlerinden ve devam eden projeler hakkinda bilgilendirmelerde bulunan BAGIAD Baskani Emrah Bilcanli, EGIAD ile ortak projelerde bulusmaktan duyacagi memnuniyeti dile getirerek “Balikesir Is Dünyasi olarak EGIFED sebebiyle de her daim ortak çalismalara imza atiyoruz. Girisimcilik ve Sürdürülebilirlik üzerine birlikte çalismaktan mutluluk duyariz. Mutlaka ortak bir fon projesinde bulusmak isteriz.” dedi.

Birlik ve beraberligin önemine dikkat çekerek sosyal iliskilerin sürdürülmesi konusunda hemfikir olduklarinin belirtildigi ziyarette, Izmir ve Balikesir’e her yönden fayda saglayabilecek tüm projelerde yer alinabilecegi vurgulandi. Ziyaret, duyulan memnuniyet ile karsilikli iyi dilek ve temennilerin ardindan sona erdi.