Tarih: 22.02.2021 20:41

Ekiplere "Benim kim oldugumu biliyor musunuz?" diye dayilandi!

Facebook Twitter Linked-in

Olay, dün aksam saatlerinde Antalya’nin Muratpasa ilçesi Elmali Mahallesi’nde gerçeklesti. Edinilen bilgiye göre, hafta sonu sokaga çikma kisitlamasinda kimligi belirsiz bir sahis, Sehit Binbasi Cengiz Toytunç Caddesi üzerindeki terkedilmis binaya girerken görüldü. Süpheli sahis depo olarak kullanilan ve o sirada insanlarin bulundugu yerin kapisini zorlayinca içerideki vatandaslar durumu polise bildirdi.

Kisa süre içerisinde bölgede devriye gezen polis ekipleri olay yerine geldi. Süpheli sahis polislere zorluk çikartinca olay yerine takviye ekipler sevk edildi. Kelepçelenen sahis, polislere, “Benim kim oldugumu biliyor musunuz” diye tehditler savurmaya basladi. Ayaklarini çekmesini söyleyen polis memuruna dönerek, “Dayi bak, ayaklarima da sana da simdi” diye bagirmaya devam eden süpheli, uzun süre polise direndi.

Ekip otosuna alinan süpheli polislere sürekli “Dayi” diye hitap etti. Polisler, süpheli sahsin kimlik ve genel bilgi taramasi yapilmasi üzerine emniyete götürdü. Emniyete götürülen sahsin, konut dokunulmazligi suçundan arandigi ortaya çikti. IHA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —