Tarih: 28.12.2020 06:06

Ekrem Imamoglu'na Izmir'den ilk ziyaret Serdar Aksoy'dan

Facebook Twitter Linked-in

Menemen Belediye Baskani Aksoy "Sayin baskanim seçimi kazanmamiza ragmen kutlamalari ayni heyecanla yapamadik. Çünkü bütün dikkatlerimiz Istanbul seçimleri için ekranlarindaydi. 17 gün boyunca verdiginiz mücadele ile Türk milletinin kalbini fethetdiniz. Bunu Maltepe mitingde de kanitlamis oldunuz.

Adeta 2. Kuvay-i Milliye zaferini kazandiniz. Bu nedenle gelecek kusaklar adina ve tüm ülkem adina bir kez daha verdiginiz mücadeleyi kutluyorum, basarilar diliyorum. Huzurunda Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu'na yapilan hain saldiriyi kinamadan gecemeyecegim." dedi.

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Imamoglu Aksoy'a ziyaretleri için tesekkür ederek "Izmir ziyaretim sirasinda sizi de ziyaret etmek isterim. Görevinizde basarilar diliyorum" dedi. Ayrica Baskan Danismani Faik Bozkus ile Imamoglu’nun birbirlerine olan benzerligi su konusma ile dikkat çekti.

Imamoglu, Bozkus’u gördügünde, ‘Hakikatten inanilmaz benziyoruz. Eger soran olursa ‘kendisi dayim olur’ dersin’ dedi. Ardindan Bozkus kendisi ile Selfie ( Özçekim) yapmayi talep edince Imamoglu Bozkus’u kirmadi ve beraber selfie yaptilar.

Aksoy, ardindan 2.dönemini Bakirköy Belediye Baskani Bülent Kerimoglu'nu makaminda ziyaret etti. Aksoy Kerimoglu'na Menemen testisi hediye etti ve Kerimoglu'nu Menemen'e davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —