EMAAR AKVARYUM'DAN BIR ILK: ONLINE AKVARYUM DENEYIMI!

EMAAR AKVARYUM

Emaar Akvaryum ve Sualti Hayvanat Bahçesi, farkli bir deneyimi hayata geçirerek, Türkiye'de ilk kez Online Akvaryum Deneyimi video serisi ile evlerinize konuk oluyor ve sizi okyanuslarin derinliklerinde muhtesem bir yolculuga çikariyor.

Yüzlerce su alti canlisinin bir arada görülebildigi Emaar Akvaryum ve Sualti Hayvanat Bahçesi, “Online Akvaryum Deneyimi” ile tüm çocuklara ve su alti meraklilarina egitici, ögretici ve kaliteli vakit geçirme imkâni sunuyor.

Emaar Akvaryum ve Sualti Hayvanat Bahçesi’nde bulunan canlilari konu eden üç ayri içerikte; “Aquarist’in Bir Günü ve Köpek Baliklari”, “Penguen Adasi ve Su Samurlari”, “Timsah Kralligi ve Yilan Tepesi” temali 15 dakikalik dokümanter filmler ile akvaryumdaki canlilari evinize getiriyor. Ögretici olmasinin yani sira egitici bilgilerle dolu filmlerde, su alti ekosistemin yani sira belgesele konu olan canlilarin nasil beslendiginden fizyolojik özelliklerine, yasamalari için gerekli sartlardan nasil mutlu olduklarina kadar pek çok farkli konu akvaryum çalisanlari ve aquaristlerce anlatiliyor. Online Emaar Akvaryum Deneyimi, Türkiye’nin dört bir yanindan ziyaretçisine, akvaryuma gelmisçesine farkli bir deneyim firsati sunuyor. 

Emaar Akvaryum ve Sualti Hayvanat Bahçesi’ndeki; dev timsahlar ile yavrularinin, su samurlari ve penguenlerin olaganüstü dünyalarini kesfetmenin heyecanini evde ya da dilediginiz ortamda yasamak, su altinin büyülü dünyasi ile tanismak ve köpek baliklarinin yani sira birbirinden renkli baliklar hakkinda daha fazla bilgi sahibi olmak için www.emaarakvaryum.com adresini ziyaret ederek çocuklariniza, keyifli bir aile aktivitesine dönüsecek filmleri satin alabilir, dilediginiz yerde izleyebilirsiniz.