Tarih: 24.05.2021 14:11

Emircan Türkiye'nin Gururu Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Slovenya'nin Catez kentinde 17-22 Mayis tarihleri arasinda Avrupa Okçuluk Gençlik Kupasi düzenlendi. 18 ülkeden 220 sporcunun katildigi yarismada Mugla Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi sporcusu  Emircan Haney, Milli takim adina yaristi. Ülkemizi ve Mugla’mizi basariyla temsil eden Mugla Büyüksehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi sporcusu Emircan Haney, çeyrek finalde Italyan rakibini148-141, yari finalde Polonyali rakibini 147-141, finalde takim arkadasi Batuhan Akçaoglu’nu 141-133 yenerek Avrupa sampiyonu oldu ve altin madalyayi Türkiye’ye kazandirdi.

Haney: Hedefim Dünya Sampiyonlugu

Mugla Büyüksehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi sporcusu Emircan Haney “Mugla’ya ve ülkeme Avrupa Sampiyonlugu kazandirdigim için çok mutluyum. Avrupa sampiyonu olmak gurur verici. Simdi ki hedefim Agustos ayinda Polonya’da düzenlenecek Dünya Gençler Okçuluk Sampiyonlugu’nda ülkemi basariyla temsil etmek” dedi.

Baskan Gürün; “Atatürk’ün yolunda çevik, zeki sporcularimiz hedeflerini 12’den vurmaya devam edecek”

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün ülkemizi emanet ettigi ve çok güvendigi gençlerimize firsat verildiginde neleri basarabileceklerinin en güzel örneklerinden birini Emircan Haney bizlere Avrupa Sampiyonu olarak gösterdi. Büyüksehir Belediye’mizin basarili sporcusunu kutluyorum. Kilometrelerce uzakta ülkemizi ve Muglamizi gururlandirdi. Bu basarida emegi geçen sporcumuzu, degerli antrenörü Dr. Ejder Sözen’i ve tüm ekibi kutluyorum. Fikri, vicdani, irfani hür, Atatürk’ün yolunda zeki, çevik sporcularimiz hedeflerini 12’den vurmaya, ay yildizli bayragimizi göndere çekmeye devam edecek.” dedi. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —