Tarih: 11.03.2022 17:09

ENGELLI SORUNUNA BASKAN ACAR SON NOKTAYI KOYDU

Facebook Twitter Linked-in

13 Subat 2022 de olagan genel kurul seçimi yapan Aliaga Engelli ve Rehabilitasyon derneginin  bazi üyeleri seçim süreci, üyeliklerinin düsürülmesi ve engelli vatandaslarin üyeliklerinin kabul edilmemesi ile ilgili hukuksuzluk olduguna dair iddialarda bulunmustu. 

Üye kayitlari ve seçim sürecinde yasanan hukuksuzluklarin arastirilmasini isteyen bir grup engelli vatandas savciliga suç duyurusunda bulundu.

ENGELLI VATANDASLAR BASKAN ACAR'I ZIYARET ETTILER 

Suç duyurusunda bulunduktan sonra engelli vatandaslar Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar'i ziyaret etti.


Baskan Acar'a sikayetlerini anlatan engelli vatandaslar yasadiklari magduriyetin giderilmesini, ve dernegin bir grup  tarafindan kendi menfaatleri dogrultusunda yönetilmemesini gerektigini belirtiler.

Engelli vatandaslari dinleyen Baskan Acar, '' Dernekte yada kafede hiç bir isim yada grup benim umurumda degil. Ben 3000 engelli çocugumun derdindeyim. 3000 engelli kardesim için elimden ne geliyorsa yaptim, yapmaya devam edecegim.

Birileri yada bir grup, engelli vatandaslarimizi  magdur ederse kimsenin gözünün yasina bakmam gerekeni yaparim. Isin hukuki kismi olan yolsuzluk iddialarinin muhatabi ben degil, yargidir.

Ancak engelli kardeslerimin sorunlari benim sorunlarimdir. Engelli kardeslerime sorun çikaracak kisi yada gruplarin gözünün yasina bakmam.'' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —