Tarih: 21.04.2021 16:57

Enginar memleketinden enginarli pide

Facebook Twitter Linked-in

Pidecilik mesleginin en iyilerinin oldugu Aydin Nazilli’de 50 yil pideci ustaligi yapan Yasar DEMIALAK'dan  meslegi ögrenen Firat DEMIR, ailesi ile devir aldigi Özkumru Pide salonunda bilinen pidelerden farkli bir lezzeti sundu. Geleneksel lezzeti bozmadan el ile açilan hamuru enginar ile bulusturan Demir, özellikle vejetaryen misafirler tarafindan tercih ediliyor.  

Her zaman ayni lezzet  

 Ulamis Mahallesi Özkumru Pide salonunun isletmecisi Firat DEMIR el ile açtiklari hamurun ince ve çitir olmasi, damak zevkine ve tercihine hitap ettigini belirtiyor. Bilinen pidelerin yani sira; patlicanli kasarli pide, enginarli kasarli pide, tortulu pide ve ege otlu ispanakli pide çesitleri ile öne çikan aile isletmesi özellikle yöresel bir sebze olan enginarin bu lezzetlerde kullanilmasi sonrasi sosyal medyada lezzeti tadan misafirler tarafindan olumlu sekilde paylasiliyor.

Bu isletmede Kredi karti yok

Efsane lezzetlerin yani sira isletmede kredi kartinin kullanilmamasi eski günleri zamanimiza tasiyan bir parça oluyor. Firat DEMIR "Biz misafirlerimize asla müsteri gözüyle bakmiyoruz. Yüz yüze olan her seyin samimiyetine, sicakligina ailecek inaniyoruz ve bunu sürdürmeye devam ediyoruz.. Müsteri degil evimizde misafir agirliyor gibi hissediyoruz. Onlari memnun etmek, farkli lezzetlerimizle yüzlerindeki gülümsemeye az da olsa sebep olmak bizi inanin en çok mutlu eden durum.  Bag kurdugumuz kisilerden olumlu geri dönüsler almak isimizi dogru yaptigimizi gösteriyor’’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —