Tarih: 06.12.2023 21:28

ERCAN DOĞAN ADAY ADAYI

Facebook Twitter Linked-in

Aliağa için daha iyi bir gelecek inşa etme amacıyla, Ercan Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanlığı'na resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Ercan Doğan, Aliağa Belediye Başkanlığı için halkının beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir vizyon sunarak, şehri daha yaşanabilir kılma hedefiyle yola çıkıyor.

Başvurusunu resmileştiren Doğan, CHP ailesine ve yol arkadaşlarına teşekkürlerini ileterek, birlikte hareket ederek Aliağa'nın geleceğini şekillendirmeye hazır olduklarını belirtti. "Aliağa'mızın yolu açık, aydınlık olsun!" diyerek sözlerini tamamlayan Ercan Doğan, partililerin ve halkın desteklerini beklediğini ifade etti.

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı'na yapılan başvuru ile birlikte, Aliağa'nın sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha ileri bir noktaya taşınması için çaba sarf edeceğini vurguladı. Adaylığıyla ilgili detayları önümüzdeki günlerde paylaşacak olan Ercan Doğan, Aliağa halkına daha katılımcı, şeffaf ve demokratik bir yönetim vaat ediyor.

Aliağa Belediye Başkanlığı için yapılan tüm aday adaylığı başvurularıyla birlikte, Aliağa'daki CHP İlçe ’de ve aday adaylarında heyecanlı ilk süreç tamamlanmış oldu. Aliağa, yerel seçim süreci hareketlenmeye başladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —