Erdogan'in ziyareti sonrasi Temel Karamollaoglu'ndan Cumhur ittifaki mesaji

Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, Cumhurbaskani Erdogan'in, Saadet Partisi Yüksek Istisare Kurulu (YIK) Baskani Oguzhan Asiltürk'ü ziyaretine iliskin, "Bir diyalog kurulmus, bir adim atilmis, bir ziyarette bulunulmus, bunu ne çok k

Gündem 13.01.2021 16:16:31 0
Erdogan

Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, partisinin genel merkezinde düzenledigi ve canli yayinlanan basin toplantisinda gündemi degerlendirdi. Karamollaoglu, toplantinin basinda Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Kurucu Cumhurbaskani Rauf Denktas'i, vefatinin dokuzuncu yili nedeniyle rahmetle andi.

CUMHURBASKANI ERDOGAN'IN ASILTÜRK'Ü ZIYARETI

Her zaman ülkenin refahini ve huzurunu öncelediklerini belirten Karamollaoglu, Türkiye'nin sorunlarinin diyalog yoluyla çözülebilecegini, bu nedenle sorunlarin çözümü için muhatap ayrimi yapmadiklarini söyledi. Temel Karamollaoglu, sözlerini söyle sürdürdü:

"Biz her görüsten, her siyasi partiden ve her anlayistan insanlarla ülkemizin sorunlarini görüsmeye ve çözüm yollari aramaya bundan sonra da devam edecegiz. Çünkü biz bu ülkenin ve milletimizin derdini, sikintisini iyi biliyoruz. Ülkemizin ve tüm insanligin yasadigi acilari ta kalbimizde hissediyoruz. Sayin Cumhurbaskaninin, Yüksek Istisare Kurulu Baskanimiz Oguzhan Asiltürk Bey'i ziyaretini de bu çerçevede degerlendiriyoruz. Bir diyalog kurulmus, bir adim atilmis, bir ziyarette bulunulmus, bunu ne çok küçümsemeye ne de abartmaya gerek var."

Ülkenin gerçek sorunlarini görmezden gelemeyeceklerini dile getiren Karamollaoglu, issiz sayisinin "patlama noktasina" ulastigini, hayat pahaliliginin vatandaslarin "canina tak ettigini" ve insanlarin geçinemedigini savundu.

SIYASI PARTILER ARASI GÖRÜSMELERDEN YANAYIZ'

Karamollaoglu, bir gazetecinin "Cumhurbaskani Erdogan'in, Asiltürk'ü ziyaretinin ardindan Saadet Partisi'nin Cumhur Ittifaki'yla anilmaya baslandigina" iliskin sorusuna su yaniti verdi:

"Kimsenin düsüncesine, fikrine, sözüne ket vuracak halimiz yok. Herkes istedigi gibi yorumlar. Türkiye'de siyasi partiler arasinda, farkli görüse sahip topluluklar arasinda mutlaka benzer görüsmelerin yapilmasindan yanayiz. Bunu da bu kapsamda degerlendiriyoruz. Böyle bir adimin atilmasini memnuniyetle karsiliyorum. Garipsemiyorum da ama bu ittifak manasina, bilmem hemen kararlar verilmis, bilmem neler olacakmis, bunlar, medyada zaten herkesin kafasi bu gibi noktalara gelince bayagi hizli çalisiyor. Suni gündem olusturmak bizim Türkiye'de düsünür geçinenlerin bir numarali becerisi. Onu iyi yapiyorlar ama o bir netice dogurmaz. Onu ifade edeyim."

WHATSAPP'IN GIZLILIK SÖZLESMESI

WhatsApp'in geçen hafta kullanicilarina sart kostugu sözlesmeye deginen Karamollaoglu, "Teknoloji sirketlerinin, bireylerin verilerini depolamasi ve bu verileri kendi çikarlari dogrultusunda kullanmasi, yeri geldiginde istihbarat örgütleriyle ve ticari emellerle bu bilgilerin kullanilmasi endise vericidir." diye konustu.

Karamollaoglu, gelecege dair insan fitratina uygun, "insani insanin kurdu degil, dostu gören bir sosyal düzen" insa etmenin herkesin görevi oldugunu, kapitalizmin insani her haliyle bir meta olarak gören yaklasiminin insanliga fayda vermeyecegini kaydetti.(AA)


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °