ESKI FUTBOLCU DEHSET SAÇTI

ESKI FUTBOLCU DEHSET SAÇTI

Fenerbahçe ve Besiktas gibi takimlarda forma giymis eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadasi trafikte yol verme meselesi yüzünden tartistigi kisilere dehseti yasatti. Silah ve biçaklarin kullanildigi kavgada 1 kisi hayatini kaybederken, 4 kisi ise yaralandi

Olay, 19 Eylül Pazar günü aksam 17.30 siralarinda Çekmeköy’de Sile otoyolu Pasaköy mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre, Halil Ibrahim S. (24) babasi, agabeyi ve arkadaslariyla Pasaköy mevkine mangal yapmaya geldi. Patika yolun kenarina araçlarini park eden grup mangal yapmaya basladi. Iddiaya göre, yabanci plakali araçla gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadasi patika yoldan araciyla geçmek için yol istedi. Halil Ibrahim S. yol vermek istedigi sirada ikili arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Tartisma alevlenerek kisa sürede kavgaya dönüstü. Sezer Öztürk’ün arkadasi ve Halil Ibrahim S.’nin ailesi ve arkadaslarinin katilmasiyla kavga büyüdü.


Halil Ibrahim S. hayatini kaybetti

Yasanan arbedede Halil Ibrahim S. kaçarak vatandaslarin bulundugu alana girmeye çalisti. Lüks otomobilinden ates açan Sezer Öztürk hizla olay yerinden uzaklasti. Silah ve biçaklarin kullanildigi kavgada Halil Ibrahim S. hayatini kaybetti. Baba Haydar G., agabey Duran S. ve arkadaslari Sezgin Y. ile Metin A. ise yaralandi. 

Olayda hayatini kaybeden Halil Ibrahim S.’ nin evli ve 2 çocuk babasi oldugu ögrenildi. Hayatini kaybeden Halil Ibrahim S.’nin Nisantepe mezarligina defnedildigi belirtildi. Yaralanan vatandaslarin ise hastanede tedavilerinin devam ettigi ögrenildi.


"HER SEY BIR ANDA OLDU"

Olayi gören mahalle sakini Emre Sepetçi, “Ölen arkadas buradan kosmaya basladi, onlari kovalamis. Öldüren kisi araçla geldigi ortak noktada karsilastilar. Ölen kisi kaçmayi baslayinca gürültüye disari çiktik. “Siz karismayin, sizlik bir durum yok, hedefim o “ dedi. Silahi çatir çatir sikmaya basladi, adami öldürdü. Her sey bir anda oldu ne oldugunu anlayamadik. Planli projeli bir olay, adami gözümüzün önünde öldürdü. Mahalle ayaga kalkti, 2 el halkin üzerine ates açti. Yabanci plakali araciyla kaçmaya basladi” diye konustu.


ESKI FUTBOLCU HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Olaya iliskin Anadolu Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan sorusturma baslatildi. Firari süpheli eski futbolcu Sezer Öztürk hakkinda Istanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimligi tarafindan tutuklanmasina yönelik yakalama karari çikarildi. Müsteki ve taniklarin ifadelerinin alindigi sorusturmanin sürdügü ögrenildi.