Tarih: 06.10.2021 17:46

ESKI MENEMEN BELEDIYE BASKANI VE MILLETVEKILI YÜCEL DIRIK SON YOLCULUGUNA UGURLANDI

Facebook Twitter Linked-in


85 yasinda hayatini kaybeden eski Menemen Belediye Baskani Yücel Dirik için belediye binasi önünde tören düzenlendi. Menemen’de 1963-1973 yillari arasinda belediye baskanligi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de 15. Dönem milletvekilligi görevini yürüten Yücel Dirik, dün yasliliga bagli nedenlerden ötürü tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti. 85 yasinda hayatini kaybeden eski baskan için Menemen Belediye binasi önünde tören düzenlendi. Törene Dirik ailesinin yani sira; Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve belediye çalisanlari katildi.

Törende konusan merhum Yücel Dirik’in kizi Melike Dirik, “Çok iyi bir babayi kaybetmenin üzüntüsünü yasiyoruz. Bizleri okuttu ve büyüttü… Allah mekânini cennet eylesin, topragi bol olsun” diye konustu. Meltem Dirik de, “Acimiz çok büyük. Babamiz çok ileri görüslüydü. Bizleri çok iyi yetistirdi. Onu hep güzel anilariyla hatirlayacagiz. Mekâni cennet olsun” dedi.

PEHLIVAN: MAHALLEMIZIN AGABEYINI KAYBETTIK

Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan ise, “Mahallemizin agabeyini kaybetmenin derin üzüntüsünü yasiyoruz. ”dedi.

Dirik’in naasi, ikindi vakti Mahkeme Camii’nde kilinan cenaze namazinin ardindan Menemen Mezarligi’nda gözyaslari içinde defnedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —